Bahçeşehir Kolejinden Yaşlılara Ziyaret

Gündem 24.03.2017 - 15:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Kolejinden Yaşlılara Ziyaret

Bahçeşehir Kolejinden Yaşlılara Ziyaret
Burdur Bahçeşehir Koleji Minikleri Huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların gönlünü aldı. Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nun Toplum Gönüllüleri Kulübü öğrencileri ve Anaokulunun 4- 5 yaş grubu öğrencileri Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevine ziyarette bulunup, yaşlıların gönlünü aldı. İKİ NESİL BİR ARAYA GELDİ İki neslin (kuşağın) bir araya geldiği ziyarette minik öğrenciler yaşlıların günlerini kutlayıp, sevgi ve saygılarını ifade etti. Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin bu ziyaretinde Huzurevi Müdürü Mehmet Özger ve huzurevi personeli de aracılık etmiş oldu.  
Bahçeşehir Kolejinden Yaşlılara Ziyaret

Burdur Bahçeşehir Koleji Minikleri Huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların gönlünü aldı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nun Toplum Gönüllüleri Kulübü öğrencileri ve Anaokulunun 4- 5 yaş grubu öğrencileri Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevine ziyarette bulunup, yaşlıların gönlünü aldı.

İKİ NESİL BİR ARAYA GELDİ

İki neslin (kuşağın) bir araya geldiği ziyarette minik öğrenciler yaşlıların günlerini kutlayıp, sevgi ve saygılarını ifade etti. Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin bu ziyaretinde Huzurevi Müdürü Mehmet Özger ve huzurevi personeli de aracılık etmiş oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.