Bahçeşehir Koleji yeni yıl pastasını tüm personeliyle kesti

Gündem 31.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji yeni yıl pastasını tüm personeliyle kesti

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 2020'YE MERHABA DEDİ
                 Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü yönetici, idareci, öğretmen ve tüm personelleri 2020 yılını pasta keserek coşkulu bir şekilde karşıladılar.                        Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit ÇETİN bir konuşma yaparak büyük bir aile olduğumuzu yeni yılın sağlık başarı ve tüm güzellikler getirmesini temenni etti.  dileklerini iletti....
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 2020'YE MERHABA DEDİ

 

               Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü yönetici, idareci, öğretmen ve tüm personelleri 2020 yılını pasta keserek coşkulu bir şekilde karşıladılar.

         

             Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit ÇETİN bir konuşma yaparak büyük bir aile olduğumuzu yeni yılın sağlık başarı ve tüm güzellikler getirmesini temenni etti.  dileklerini iletti....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.