Bahçeşehir Koleji Happy Mothers Day dedi

Yaşam 12.05.2018 - 13:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji Happy Mothers Day dedi

Bahçeşehir Koleji Burdur Anneler Gününü İngilizce anneler günü konsepti ile kutladı.
Bahçeşehir Koleji Burdur Anneler Gününü İngilizce anneler günü konsepti ile kutladı. Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Gününü Bahçeşehir Koleji Öğrencileri de etkinlikleri ile anneleri yalnız bırakmadı. Bahçeşehir koleji Anaokulu ve ilkokul öğrencileri aldıkları İngilizce eğitimi ile tüm etkinliklerini İngilizce olarak hazırladı. Piyesler, skeçler, korolar ve şiirlerin tamamı İngilizce sergilendi. Etkinlik sonunda ise öğrencilerin yaptıkları anneler günü konseptli mum ve sabunlar hediye edilerek annelerin özel olduğunu bir kez daha yaşattılar. Günün sonunda anneler ve öğrenciler pasta keserek anneler gününü kutlamış oldu.
Bahçeşehir Koleji Burdur Anneler Gününü İngilizce anneler günü konsepti ile kutladı.

Bahçeşehir Koleji Burdur Anneler Gününü İngilizce anneler günü konsepti ile kutladı.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Gününü Bahçeşehir Koleji Öğrencileri de etkinlikleri ile anneleri yalnız bırakmadı. Bahçeşehir koleji Anaokulu ve ilkokul öğrencileri aldıkları İngilizce eğitimi ile tüm etkinliklerini İngilizce olarak hazırladı. Piyesler, skeçler, korolar ve şiirlerin tamamı İngilizce sergilendi. Etkinlik sonunda ise öğrencilerin yaptıkları anneler günü konseptli mum ve sabunlar hediye edilerek annelerin özel olduğunu bir kez daha yaşattılar. Günün sonunda anneler ve öğrenciler pasta keserek anneler gününü kutlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.