Bahçeşehir Koleji Eğitime İddialı Başladı

Eğitim 29.08.2019 - 16:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji Eğitime İddialı Başladı

Burdur Bahçeşehir Koleji yöneticileri basına düzenlediği kahvaltı ile 2019 – 2020 eğitim - öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Burdur Bahçeşehir Koleji yöneticileri kahvaltılı basın toplantısında 2019 – 2020 eğitim - öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.   Anaokulundan lise birimine kadar tüm yönetim birimlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda şu açıklamalara yer verildi; Anaokulu müdürü yaptığı açıklamada, kolejin Anaokulu bölümünde eğitime başlayan bir çocuğun yaşatılarak yabancı dil eğitimi aldığı, birden fazla sportif faaliyetlerin olduğu ve tamamen çocukların sosyal bilişsel, duygusal ve fiziksel gelişimleri için çalıştıklarını, şu anda 140 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini dile getirdi.   Ortaokul ve Lise müdürleri, geçen yıl ki sınavlarda okulun başarısından duydukları memnuniyeti dile getirirlerken bu yıl daha çok öğrencinin sınava gireceğini ve daha üstün bir başarı beklediklerini söylediler. Bahçeşehir Fen Lisesi bölümüne ise diğer liselerden üst düzey puanlarla öğrenci yerleştiğini belirttiler.   Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, akademik kadronun oluştuğunu, zamanla eğitim başarısına pozitif anlamda yansıyacağını belirtti. Çoban, ayrıca sınavlarda Burdur’daki okullar arasında sınav ortalamalarında Burdur Bahçeşehir Koleji’nin açık ara önde olmasının eğitim ve öğretimdeki başarının önemli rol oynadığını ifade etti.   Kurucu Hurşit Çetin ise yeni hedeflerinin Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesini açmak olduğunu ve ilerleyen zamanlarda Bahçeşehir Üniversitesinin de bir bölümünü Burdur’a kazandırmak istediğini, eğitimin her şeyden önemli olduğunu belirtti.
Burdur Bahçeşehir Koleji yöneticileri basına düzenlediği kahvaltı ile 2019 – 2020 eğitim - öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Burdur Bahçeşehir Koleji yöneticileri kahvaltılı basın toplantısında 2019 – 2020 eğitim - öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Anaokulundan lise birimine kadar tüm yönetim birimlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda şu açıklamalara yer verildi;

Anaokulu müdürü yaptığı açıklamada, kolejin Anaokulu bölümünde eğitime başlayan bir çocuğun yaşatılarak yabancı dil eğitimi aldığı, birden fazla sportif faaliyetlerin olduğu ve tamamen çocukların sosyal bilişsel, duygusal ve fiziksel gelişimleri için çalıştıklarını, şu anda 140 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini dile getirdi.

 

Ortaokul ve Lise müdürleri, geçen yıl ki sınavlarda okulun başarısından duydukları memnuniyeti dile getirirlerken bu yıl daha çok öğrencinin sınava gireceğini ve daha üstün bir başarı beklediklerini söylediler. Bahçeşehir Fen Lisesi bölümüne ise diğer liselerden üst düzey puanlarla öğrenci yerleştiğini belirttiler.

 

Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, akademik kadronun oluştuğunu, zamanla eğitim başarısına pozitif anlamda yansıyacağını belirtti. Çoban, ayrıca sınavlarda Burdur’daki okullar arasında sınav ortalamalarında Burdur Bahçeşehir Koleji’nin açık ara önde olmasının eğitim ve öğretimdeki başarının önemli rol oynadığını ifade etti.

 

Kurucu Hurşit Çetin ise yeni hedeflerinin Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesini açmak olduğunu ve ilerleyen zamanlarda Bahçeşehir Üniversitesinin de bir bölümünü Burdur’a kazandırmak istediğini, eğitimin her şeyden önemli olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.