BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EĞİTİM KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Eğitim 15.01.2021 - 12:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EĞİTİM KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Yarım Asıra Yakın Bir Tecrübe Olan Ali Turan Bahçeşehir Kadrosunda…
  Burdur Bahçeşehir Koleji 34 yıllık tecrübeyi kadrosuna katarak eğitim hedeflerini yükseltmeye devam ediyor.     Burdur da hem sosyal hem de akademik anlamda adından sık sık söz ettiren öğretmen Ali Turan Burdur Bahçeşehir Koleji kadrolarına katıldı. Gelecek eğitim öğretim yılında ilköğretim 1.nci sınıf öğrencilerini okutacak olan öğretmen Ali Turan’a çocuğunu vermek isteyen birçok veli hareketli günler yaşamaya başladı. Sınıf kapasitelerin en fazla 20 kişilik olması sebebiyle ise velilerin okul idaresi ile pazarlığı sürüyor.   Burdur Bahçeşehir Koleji  Genel Müdürü Osman Çoban yaptığı açıklamada, “eğitimde en iyisi olma iddiamız sürüyor. Ali Turan öğretmenimizi yıllar öncesinden takip ediyorduk. Nihayet emekli olduktan sonra 34 yıllık tecrübesi ile bizim kadromuzda sosyal ve akademik anlamda güzel sonuçlar alacağımızdan şüphemiz yok" şeklinde konuştu.   Bahçeşehir Genel Müdürü Osman Çoban ile sözleşme imzalayan öğretmen Ali Turan Bahçeşehir kadrosunda olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.   ALİ TURAN KİMDİR? İlk ve orta öğrenimimi bitirdikten sonra 1986 yılında Burdur Eğitim Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Anadolu’nun değişik yerlerinde geleceğe emin adımlar atan, özgüvenli ve sosyal bireyler yetiştirmek hedefi ile çıktığı öğretmenlik kariyerine TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nda sürdürüyor. Öğretmenlik kariyerinin yanında, kültürümüzün bir parçası olan halk oyunlarının gelecek nesillere aktarılması için hem hakem hem de antrenör olarak bu alanda aktif bir şekilde çalışmakta, Evli ve 2 çocuk babası.  
Yarım Asıra Yakın Bir Tecrübe Olan Ali Turan Bahçeşehir Kadrosunda…

 

Burdur Bahçeşehir Koleji 34 yıllık tecrübeyi kadrosuna katarak eğitim hedeflerini yükseltmeye devam ediyor.

 

 

Burdur da hem sosyal hem de akademik anlamda adından sık sık söz ettiren öğretmen Ali Turan Burdur Bahçeşehir Koleji kadrolarına katıldı. Gelecek eğitim öğretim yılında ilköğretim 1.nci sınıf öğrencilerini okutacak olan öğretmen Ali Turan’a çocuğunu vermek isteyen birçok veli hareketli günler yaşamaya başladı.

Sınıf kapasitelerin en fazla 20 kişilik olması sebebiyle ise velilerin okul idaresi ile pazarlığı sürüyor.

 

Burdur Bahçeşehir Koleji  Genel Müdürü Osman Çoban yaptığı açıklamada, “eğitimde en iyisi olma iddiamız sürüyor. Ali Turan öğretmenimizi yıllar öncesinden takip ediyorduk. Nihayet emekli olduktan sonra 34 yıllık tecrübesi ile bizim kadromuzda sosyal ve akademik anlamda güzel sonuçlar alacağımızdan şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

 

Bahçeşehir Genel Müdürü Osman Çoban ile sözleşme imzalayan öğretmen Ali Turan Bahçeşehir kadrosunda olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

 

ALİ TURAN KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimimi bitirdikten sonra 1986 yılında Burdur Eğitim Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Anadolu’nun değişik yerlerinde geleceğe emin adımlar atan, özgüvenli ve sosyal bireyler yetiştirmek hedefi ile çıktığı öğretmenlik kariyerine TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nda sürdürüyor. Öğretmenlik kariyerinin yanında, kültürümüzün bir parçası olan halk oyunlarının gelecek nesillere aktarılması için hem hakem hem de antrenör olarak bu alanda aktif bir şekilde çalışmakta, Evli ve 2 çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.