Bahçeşehir Koleji Eğitim için Otel Kapattı

Eğitim 10.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji Eğitim için Otel Kapattı

Bahçeşehir Koleji Eğitim için Otel Kapattı
Burdur Bahçeşehir Koleji yoğun şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle bazı yolların kapanması nedeniyle Burdur çevresinden gelen öğrenciler için Burdur Serenler Otelde yer ayırtarak herhangi bir olumsuzluk karşısında öğrencilere ve eğitimcilere otelde konaklama imkânı sağladı. Konu ile ilgili bilgi veren Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin; “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı her şeyden önemlidir. Herhangi bir olumsuzluk karşısında öğrencilerimizi riske atmamak için otelden yer ayırtarak çevre il ve ilçelerden gelen öğrencilerimizin sıkıntı yaşamaması için böyle bir çalışmaya başvurduk” dedi.
Bahçeşehir Koleji Eğitim için Otel Kapattı

Burdur Bahçeşehir Koleji yoğun şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle bazı yolların kapanması nedeniyle Burdur çevresinden gelen öğrenciler için Burdur Serenler Otelde yer ayırtarak herhangi bir olumsuzluk karşısında öğrencilere ve eğitimcilere otelde konaklama imkânı sağladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin; “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı her şeyden önemlidir. Herhangi bir olumsuzluk karşısında öğrencilerimizi riske atmamak için otelden yer ayırtarak çevre il ve ilçelerden gelen öğrencilerimizin sıkıntı yaşamaması için böyle bir çalışmaya başvurduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.