BAHÇEŞEHİR KOLEJİ CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Gündem 29.10.2018 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıldönümü için pedal çevirdi.
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıldönümü için pedal çevirdi. Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.  yıldönümü için pedal çevirip, “Burdur Gölüm Kurumasın” projeleri kapsamında etkinlik yaptı. Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyokültürel pek çok faaliyetlere de imza atan Burdur Bahçeşehir Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da sosyal bir faaliyete imza attı. Burdur Bahçeşehir Kolej yönetiminden söz konusu faaliyete ilişin yapılan açıklama şöyle: “Burdur Bahçeşehir Koleji Olarak Pedallarımızı 95 Yıllık Bir Zaferin Coşkusuyla Cumhuriyet İçin Çevirdik. Burdur Bahçeşehir Koleji'nden Halk Plajına Kadar olan Cumhuriyet Bisiklet turumuz velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Bisiklet turunun ardından ‘Burdur Gölüm Kurumasın’ projesiyle göle pet şişelerle su dökerek büyük bir farkındalığa imza atılmıştır. Katılımlarından dolayı Burdur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf KEYİK, Burdur Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Ömer ÇELİKER, BUSİAD Başkanı Sayın Deniz KURT Ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Osman KURT'a Çok Teşekkür Ederiz...”
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıldönümü için pedal çevirdi.

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıldönümü için pedal çevirdi.

Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.  yıldönümü için pedal çevirip, “Burdur Gölüm Kurumasın” projeleri kapsamında etkinlik yaptı. Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyokültürel pek çok faaliyetlere de imza atan Burdur Bahçeşehir Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da sosyal bir faaliyete imza attı. Burdur Bahçeşehir Kolej yönetiminden söz konusu faaliyete ilişin yapılan açıklama şöyle:

“Burdur Bahçeşehir Koleji Olarak Pedallarımızı 95 Yıllık Bir Zaferin Coşkusuyla Cumhuriyet İçin Çevirdik. Burdur Bahçeşehir Koleji'nden Halk Plajına Kadar olan Cumhuriyet Bisiklet turumuz velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Bisiklet turunun ardından ‘Burdur Gölüm Kurumasın’ projesiyle göle pet şişelerle su dökerek büyük bir farkındalığa imza atılmıştır.

Katılımlarından dolayı Burdur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf KEYİK, Burdur Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Ömer ÇELİKER, BUSİAD Başkanı Sayın Deniz KURT Ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Osman KURT'a Çok Teşekkür Ederiz...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.