BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BU YIL DAHA İDDİALI

Eğitim 12.09.2017 - 10:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BU YIL DAHA İDDİALI

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BU YULKİ HEDEFLERİNİ DAHA YÜKSEK TUTUYOR
Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Kurucu Genel Müdür Osman Çoban düzenlediği basın toplantısıyla yeni eğitim öğretim yılında hedeflerinin daha yüksek olduğunu ve bu yıl daha iddialı olduklarını belirtti. Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Osman Çoban, rekabetin kaliteyi artıracağına dikkat çekti. Çoban, kalfalık döneminde olduklarına vurgu yaparak, artık daha sağlam adımlarla eğitim- öğretim yolunda yürüyeceklerini ifade etti. Hurşit Çetin de eğitim kenti Burdur’un eğitim alanında elde ettiği başarılara yenilerini eklemek için daha çok çalışacaklarını ve yeni eğitim öğretim yılında daha iddialı olduklarını söyledi.  Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel de Osman Çoban ve Hurşit Çetin’e ayrı ayrı teşekkür ederek, Bahçeşehir Koleji ve basın mensupları arasında sosyal diyalogları daha fazla geliştireceklerini belirtti. Toplantı basın mensuplarının Bahçeşehir Kolejini gezip incelemesi, basketbol sahasında spor yapması ile son buldu. 
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BU YULKİ HEDEFLERİNİ DAHA YÜKSEK TUTUYOR

Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Kurucu Genel Müdür Osman Çoban düzenlediği basın toplantısıyla yeni eğitim öğretim yılında hedeflerinin daha yüksek olduğunu ve bu yıl daha iddialı olduklarını belirtti.

Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Osman Çoban, rekabetin kaliteyi artıracağına dikkat çekti. Çoban, kalfalık döneminde olduklarına vurgu yaparak, artık daha sağlam adımlarla eğitim- öğretim yolunda yürüyeceklerini ifade etti.

Hurşit Çetin de eğitim kenti Burdur’un eğitim alanında elde ettiği başarılara yenilerini eklemek için daha çok çalışacaklarını ve yeni eğitim öğretim yılında daha iddialı olduklarını söyledi.  Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel de Osman Çoban ve Hurşit Çetin’e ayrı ayrı teşekkür ederek, Bahçeşehir Koleji ve basın mensupları arasında sosyal diyalogları daha fazla geliştireceklerini belirtti. Toplantı basın mensuplarının Bahçeşehir Kolejini gezip incelemesi, basketbol sahasında spor yapması ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.