BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANAOKULUNA YOĞUN İLGİ

Eğitim 11.09.2018 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANAOKULUNA YOĞUN İLGİ

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu 3 Yas, 4 Yas ve 5 Yas gruplarına yoğun talep geliyor.
Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu 3 Yas, 4 Yas ve 5 Yas gruplarına yoğun talep geliyor. Yoğun talep üzerine yeni şubeler açıldı. Kaliteli, nitelikli eğitimin Anaokulu düzeyinde başlamasını isteyen velilerin acele etmesi gerekiyor. Yeni açılan şubelerin kontenjanlarının sınırlı olması nedeniyle kayıtlar çok kısa sürede sona erecek. Çift Dilli Eğitim Dünya bireyi yetiştirmeyi hedefleyen Burdur Bahçeşehir Koleji’nde anaokulu düzeyine çift dil eğitim imkanı sunularak "dünya vatandaşlığının" temelleri atılıyor. Bahçeşehir Koleji Anaokulunda 4 İNGİLİZCE öğretmeni, 1 BEDEN, 1 MÜZİK,  1 DRAMA, 1 RESİM öğretmeni olmak üzere her branşta ayrı öğretmen eğitim veriyor. Her sınıfta bir anaokulu öğretmeni bir de yardımcı anaokulu öğretmeni görev yapıyor.  Anaokulu öğrencilerinin nitelikli eğitim almaları için okul öğretmenleri özel ilgileniyor. Anaokulu öğrencilerinin müzik, resim, matematik dallarında yeteneklerini keşfediyor. Onların daha iyi bir eğitim alarak gelecek başarılı meslek sahibi olmaları için hem velilere bilgilendiriyor hem de yetenekleri doğrultusunda temel eğitimlerini anaokulu öğrencilerine metotlar ile aktarıyor. Ayrıcalık Öğrenciler Yetişiyor Bahçeşehir Koleji Anaokulu, öğrencileri, sanatla ilgili teknikleri öğrendikleri, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin gelişimini destekleyen bir öğrenme ortamı sunuyor. Sanat atölyesinde kil ve rölyef çalışmaları, kağıt işleri, kolaj çalışmaları, yoğurma maddeleriyle yapılan çalışmaların yanı sıra serbest resim ve boya çalışmaları yapılıyor. Anaokulu öğrencileri, kendi başlarına buluş yapmalarına fırsat tanıyan, eleştirel düşünme becerilerini geliştiren, çevreye duyarlılık, merak etme, keşfetme, sorgulama becerilerinin geliştiği öğrenme ortamında eğitim görüyor.  Bilimsel aktivite merkezinde, fen doğa etkinlikleri, deneyler, incelemeler ve koleksiyon çalışmaları yapılırken, anaokulu öğrencileri günlük hayatta her yaş grubu ve cinsiyetten bireyin ihtiyaç duyduğu mutfak bilgilerini öğrendiği; el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirdiği öğrenme ortamını buluyor. Sportif Koordinasyon Merkezinde öğrencilere denge, hız, esneklik ve koordinasyon becerilerini geliştirici çalışmalar eğitmenleri tarafından yapılıyor. 21. Yüzyıl Eğitim Modeli Bahçeşehir Koleji Anaokulu 3-4-5 Yaş gruplarında; özgüven ve özbakım, paylaşma, öğrenme otoritesi gibi beceriler edindirme amaçlanıyor. İngilizce, Yüzme, Müzik-orf, ritm çalışmaları, aerobik- jimnastik, MATHAZONE (ingilizce Matematik Eğitimi), Modern Dans, Halkoyunları, Dünya Vatandaşlığı, Gems, Portfolyo, Kodlama, Satranç, Drama, STEM JUNIOR, Finans Okur Yazarlığı gibi uygulamaların öğretildiği anaokulunda, her branşa ayrı öğretmenin olduğu, her dersin farklı mekanlarda işlendiği, özgür düşünme, üretme ve yaratıcılık odaklı bir okul olarak adından söz ettiriyor.
Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu 3 Yas, 4 Yas ve 5 Yas gruplarına yoğun talep geliyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu 3 Yas, 4 Yas ve 5 Yas gruplarına yoğun talep geliyor. Yoğun talep üzerine yeni şubeler açıldı. Kaliteli, nitelikli eğitimin Anaokulu düzeyinde başlamasını isteyen velilerin acele etmesi gerekiyor. Yeni açılan şubelerin kontenjanlarının sınırlı olması nedeniyle kayıtlar çok kısa sürede sona erecek.

Çift Dilli Eğitim

Dünya bireyi yetiştirmeyi hedefleyen Burdur Bahçeşehir Koleji’nde anaokulu düzeyine çift dil eğitim imkanı sunularak "dünya vatandaşlığının" temelleri atılıyor. Bahçeşehir Koleji Anaokulunda 4 İNGİLİZCE öğretmeni, 1 BEDEN, 1 MÜZİK,  1 DRAMA, 1 RESİM öğretmeni olmak üzere her branşta ayrı öğretmen eğitim veriyor. Her sınıfta bir anaokulu öğretmeni bir de yardımcı anaokulu öğretmeni görev yapıyor.  Anaokulu öğrencilerinin nitelikli eğitim almaları için okul öğretmenleri özel ilgileniyor. Anaokulu öğrencilerinin müzik, resim, matematik dallarında yeteneklerini keşfediyor. Onların daha iyi bir eğitim alarak gelecek başarılı meslek sahibi olmaları için hem velilere bilgilendiriyor hem de yetenekleri doğrultusunda temel eğitimlerini anaokulu öğrencilerine metotlar ile aktarıyor.

Ayrıcalık Öğrenciler Yetişiyor

Bahçeşehir Koleji Anaokulu, öğrencileri, sanatla ilgili teknikleri öğrendikleri, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin gelişimini destekleyen bir öğrenme ortamı sunuyor. Sanat atölyesinde kil ve rölyef çalışmaları, kağıt işleri, kolaj çalışmaları, yoğurma maddeleriyle yapılan çalışmaların yanı sıra serbest resim ve boya çalışmaları yapılıyor. Anaokulu öğrencileri, kendi başlarına buluş yapmalarına fırsat tanıyan, eleştirel düşünme becerilerini geliştiren, çevreye duyarlılık, merak etme, keşfetme, sorgulama becerilerinin geliştiği öğrenme ortamında eğitim görüyor. 

Bilimsel aktivite merkezinde, fen doğa etkinlikleri, deneyler, incelemeler ve koleksiyon çalışmaları yapılırken, anaokulu öğrencileri günlük hayatta her yaş grubu ve cinsiyetten bireyin ihtiyaç duyduğu mutfak bilgilerini öğrendiği; el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirdiği öğrenme ortamını buluyor.

Sportif Koordinasyon Merkezinde öğrencilere denge, hız, esneklik ve koordinasyon becerilerini geliştirici çalışmalar eğitmenleri tarafından yapılıyor.

21. Yüzyıl Eğitim Modeli

Bahçeşehir Koleji Anaokulu 3-4-5 Yaş gruplarında; özgüven ve özbakım, paylaşma, öğrenme otoritesi gibi beceriler edindirme amaçlanıyor. İngilizce, Yüzme, Müzik-orf, ritm çalışmaları, aerobik- jimnastik, MATHAZONE (ingilizce Matematik Eğitimi), Modern Dans, Halkoyunları, Dünya Vatandaşlığı, Gems, Portfolyo, Kodlama, Satranç, Drama, STEM JUNIOR, Finans Okur Yazarlığı gibi uygulamaların öğretildiği anaokulunda, her branşa ayrı öğretmenin olduğu, her dersin farklı mekanlarda işlendiği, özgür düşünme, üretme ve yaratıcılık odaklı bir okul olarak adından söz ettiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.