BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 4. YILI YENİ DÖNEME İLK YILKİ HEYACANI İLE BAŞLADI

Eğitim 17.09.2018 - 17:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 4. YILI YENİ DÖNEME İLK YILKİ HEYACANI İLE BAŞLADI

Bahçeşehir Koleji 4. yılı yeni döneme ilk yılki coşkuyla başladı.
Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü Olarak 4. Yılda öğrencilerin ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına heyecanlı bir şekilde merhaba demesine ev sahipliği yaptı. İlkokul öğrencilerinin korosu ve halkoyunları ekibi ve muhteşem danslarla yeni bir dönemin açılışını yapan Bahçeşehir Koleji bundan önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilerin motivasyonu açısından olağanüstü güzellikte bir start verdi. Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Osman Çoban tarafından yapılan açıklamada: ”Her yerde olduğu gibi Bahçeşehir Koleji Burdurda da eğitimin öncüsü veTürkiye' ye yön verecek lider bireyler yetiştiriyoruz. Sadece bina inşa etmeyi eğitim yatırımı olarak görmüyoruz. Gençlerimiz yalnızca bugünün sorunlarına çözüm üretmemeli, geleceğin sorunlarını da çözebilen bireyler olarak yetiştirilmelidir. Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü olarak Türkiye’de başarımız mükemmel ancak bu kaliteli eğitimi yurt dışında da sürdürerek Türkiye’nin eğitim markası olarak anılmak, küresel bir isim olmak hedeflerimiz arasında. Tüm öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz” denilerek yeni eğitim öğretim yılına dair tek hedefin başarı olduğu vurgulandı.  
Bahçeşehir Koleji 4. yılı yeni döneme ilk yılki coşkuyla başladı.

Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü Olarak 4. Yılda öğrencilerin ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına heyecanlı bir şekilde merhaba demesine ev sahipliği yaptı. İlkokul öğrencilerinin korosu ve halkoyunları ekibi ve muhteşem danslarla yeni bir dönemin açılışını yapan Bahçeşehir Koleji bundan önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilerin motivasyonu açısından olağanüstü güzellikte bir start verdi.

Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Osman Çoban tarafından yapılan açıklamada: ”Her yerde olduğu gibi Bahçeşehir Koleji Burdurda da eğitimin öncüsü veTürkiye' ye yön verecek lider bireyler yetiştiriyoruz. Sadece bina inşa etmeyi eğitim yatırımı olarak görmüyoruz. Gençlerimiz yalnızca bugünün sorunlarına çözüm üretmemeli, geleceğin sorunlarını da çözebilen bireyler olarak yetiştirilmelidir. Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü olarak Türkiye’de başarımız mükemmel ancak bu kaliteli eğitimi yurt dışında da sürdürerek Türkiye’nin eğitim markası olarak anılmak, küresel bir isim olmak hedeflerimiz arasında. Tüm öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz” denilerek yeni eğitim öğretim yılına dair tek hedefin başarı olduğu vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.