Bahçeşehir Koleji 17 Ağustos'ta Eğitime Başlıyor

Eğitim 27.07.2020 - 15:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji 17 Ağustos'ta Eğitime Başlıyor

Burdur Bahçeşehir Koleji, 17 Ağustos 2020 tarihinde telafi eğitimlerine başlayarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemine başlangıç yapacak.
Burdur Bahçeşehir Koleji, 17 Ağustos 2020 tarihinde telafi eğitimlerine başlayarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemine başlangıç yapacak. Burdur Bahçeşehir Koleji, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde tüm dersleri içeren “Yüz Yüze Telafi Eğitimi” başlatacak. Yüz yüze telafi eğitimi, 17 Ağustos–4 Eylül tarihleri arasında pazartesi gününden cuma gününe kadar, günde 9 saat olarak sürdürülecek. Yüz yüze telafi eğitiminin 23 Mart–19 Haziran tarihleri arasında online olarak yapılan ders içeriklerini kapsayacağını söyleyen Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN, "Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden önemlidir. Burdur Bahçeşehir Koleji olarak kampüsümüzde gerçekleştirilen rutin dezenfeksiyon işlemlerine ek olarak nano gümüş iyon teknolojisi ile periyodik olarak dezenfekte işlemi yapmaktadır. Kampüsümüze girişlerde el dezenfeksiyonu ve termal kamera ile ateş ölçümleri yapılacaktır. Kampüsümüzün tüm alanlarında sosyal mesafe ve hijyene dair bilgilendirme ve yönlendirme görsellerinin yerleşimleri yapılmıştır. Sosyal mesafeye uygun oyun alanları yeniden düzenlenmiştir. Yemekhanemizde verilen tüm hizmetlerde pandemi kuralları çerçevesinde önlemler alınmıştır. Burdur Bahçeşehir Kolejinde öğrencilerimizin salgından etkilenmemesini sağlayacak önlemler maksimum düzeyde alınmıştır. Yüz yüze eğitimin başlayacağı 17 Ağustos tarihine kadar pandeminin seyrine göre alınacak ek tedbirler, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak yönetmeliklere göre güncellenecektir. Bu süreçte yeni dönem için kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz de Bahçeşehir Koleji'nin öğrencilerine sunduğu tüm imkanlardan faydalanacaklardır. Burdur’da kaliteli eğitimin öncülüğünü yapan Burdur Bahçeşehir Kolejimiz, yaşanan pandemi döneminde de başarısını bir kez daha kanıtladı. 17 Ağustos 2020 tarihinde kampüsümüz, başarı çıtasını daha da yükseklere çıkararak Burdur’un eğitimde öncü kurumu olarak yoluna devam edecek. İdarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde belirtti.
Burdur Bahçeşehir Koleji, 17 Ağustos 2020 tarihinde telafi eğitimlerine başlayarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemine başlangıç yapacak.

Burdur Bahçeşehir Koleji, 17 Ağustos 2020 tarihinde telafi eğitimlerine başlayarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemine başlangıç yapacak.

Burdur Bahçeşehir Koleji, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde tüm dersleri içeren “Yüz Yüze Telafi Eğitimi” başlatacak.

Yüz yüze telafi eğitimi, 17 Ağustos–4 Eylül tarihleri arasında pazartesi gününden cuma gününe kadar, günde 9 saat olarak sürdürülecek.

Yüz yüze telafi eğitiminin 23 Mart–19 Haziran tarihleri arasında online olarak yapılan ders içeriklerini kapsayacağını söyleyen Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN, "Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden önemlidir. Burdur Bahçeşehir Koleji olarak kampüsümüzde gerçekleştirilen rutin dezenfeksiyon işlemlerine ek olarak nano gümüş iyon teknolojisi ile periyodik olarak dezenfekte işlemi yapmaktadır. Kampüsümüze girişlerde el dezenfeksiyonu ve termal kamera ile ateş ölçümleri yapılacaktır. Kampüsümüzün tüm alanlarında sosyal mesafe ve hijyene dair bilgilendirme ve yönlendirme görsellerinin yerleşimleri yapılmıştır. Sosyal mesafeye uygun oyun alanları yeniden düzenlenmiştir. Yemekhanemizde verilen tüm hizmetlerde pandemi kuralları çerçevesinde önlemler alınmıştır. Burdur Bahçeşehir Kolejinde öğrencilerimizin salgından etkilenmemesini sağlayacak önlemler maksimum düzeyde alınmıştır. Yüz yüze eğitimin başlayacağı 17 Ağustos tarihine kadar pandeminin seyrine göre alınacak ek tedbirler, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak yönetmeliklere göre güncellenecektir. Bu süreçte yeni dönem için kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz de Bahçeşehir Koleji'nin öğrencilerine sunduğu tüm imkanlardan faydalanacaklardır. Burdur’da kaliteli eğitimin öncülüğünü yapan Burdur Bahçeşehir Kolejimiz, yaşanan pandemi döneminde de başarısını bir kez daha kanıtladı. 17 Ağustos 2020 tarihinde kampüsümüz, başarı çıtasını daha da yükseklere çıkararak Burdur’un eğitimde öncü kurumu olarak yoluna devam edecek. İdarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.