Bahçeşehir Halk Oyunlarında Yine Birinciliği Kaptırmadı

Kültür 19.02.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Halk Oyunlarında Yine Birinciliği Kaptırmadı

Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunlarında birinciliği bırakmadı ve katıldığı tüm ekiplerle kendi dallarında şampiyon oldu.
Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunlarında birinciliği bırakmadı ve katıldığı tüm ekiplerle kendi dallarında şampiyon oldu. Pazar günü Hüsnü Bayer Spor Salonunda yapılan okullar arası Halk Oyunları yarışmasına üç ekip ile katılan Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji 3 dalda da birinci oldu. Burdur’da eğitimin yanı sıra öğretim ve sosyal faaliyetlerde bir numaralı merkez olan kampüsüyle adından sıkça söz ettiren Bahçeşehir Koleji elde ettikleri birincilikle Burdur’u grup müsabakasında yine temsil edecekler. Burdur Bahçeşehir Kurucu Müdürü Osman Çoban bu başarıya ilişkin verdiği demeçte; “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak 2017 yılı Halk Oyunları yarışmasında Türkiye 1.si olan ekibimiz 18 Şubat 2018 saat 19.00 da Hüsnü Bayer Kapalı Spor Salonunda yapılan ‘Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasına’ 3 ekip ile katılmıştır. Katılan tüm ekiplerimiz 1.olmuşlardır ve okulumuza 3 şampiyonluk kupasını kazandırmışlardır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve antrenörlerimize çok teşekkür ederiz. Bu yılda hedefimiz Burdur’umuzu en iyi şekilde temsil ederek Türkiye 1.liğimizi ve Türkiye şampiyonluğu unvanımızı korumaktır. Birinci olan ekiplerimiz 10 Mart 2018 tarihinde grup müsabakalarında okulumuzu ve Burdur’umuzu temsil edeceklerdir” dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunlarında birinciliği bırakmadı ve katıldığı tüm ekiplerle kendi dallarında şampiyon oldu.

Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunlarında birinciliği bırakmadı ve katıldığı tüm ekiplerle kendi dallarında şampiyon oldu.

Pazar günü Hüsnü Bayer Spor Salonunda yapılan okullar arası Halk Oyunları yarışmasına üç ekip ile katılan Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji 3 dalda da birinci oldu. Burdur’da eğitimin yanı sıra öğretim ve sosyal faaliyetlerde bir numaralı merkez olan kampüsüyle adından sıkça söz ettiren Bahçeşehir Koleji elde ettikleri birincilikle Burdur’u grup müsabakasında yine temsil edecekler.

Burdur Bahçeşehir Kurucu Müdürü Osman Çoban bu başarıya ilişkin verdiği demeçte; “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak 2017 yılı Halk Oyunları yarışmasında Türkiye 1.si olan ekibimiz 18 Şubat 2018 saat 19.00 da Hüsnü Bayer Kapalı Spor Salonunda yapılan ‘Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasına’ 3 ekip ile katılmıştır. Katılan tüm ekiplerimiz 1.olmuşlardır ve okulumuza 3 şampiyonluk kupasını kazandırmışlardır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve antrenörlerimize çok teşekkür ederiz. Bu yılda hedefimiz Burdur’umuzu en iyi şekilde temsil ederek Türkiye 1.liğimizi ve Türkiye şampiyonluğu unvanımızı korumaktır. Birinci olan ekiplerimiz 10 Mart 2018 tarihinde grup müsabakalarında okulumuzu ve Burdur’umuzu temsil edeceklerdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.