Bahçeşehir’den Puan Başına Ödül

Eğitim 03.07.2017 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir’den Puan Başına Ödül

Burdur Bahçeşehir Koleji TEOG sınavında başarılı öğrencilere burs armağanı veriyor.
Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada TEOG sınavına girmiş 8. Sınıf öğrencilerine Burdur Bahçeşehir Kolejinde ücretsiz eğitim-öğretim (Burs) hediyesi verildiğini bu hediyeden sınava giren öğrencilerin yararlanabileceğini belirtilerek Bahçeşehir tarafından yapılan bu hizmetinde Burdur’a hayırlı olması temenni edildi. Burdur Bahçeşehir Kurucu Müdürü Osman Çoban yaptığı açıklamada; “Burdur'da kaliteli eğitimin adresi Burdur Bahçeşehir Koleji, tüm 8.sınıf öğrencilerine TEOG PUANLARIYLA ÖĞRENİM BURSU kazanma şansı veriyoruz. Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak çocuklarımızın daha iyi bir lise eğitimi alabilmeleri için tüm öğrencilerimizi Bahçeşehirli olmaya davet ediyoruz.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji TEOG sınavında başarılı öğrencilere burs armağanı veriyor.

Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada TEOG sınavına girmiş 8. Sınıf öğrencilerine Burdur Bahçeşehir Kolejinde ücretsiz eğitim-öğretim (Burs) hediyesi verildiğini bu hediyeden sınava giren öğrencilerin yararlanabileceğini belirtilerek Bahçeşehir tarafından yapılan bu hizmetinde Burdur’a hayırlı olması temenni edildi.

Burdur Bahçeşehir Kurucu Müdürü Osman Çoban yaptığı açıklamada; “Burdur'da kaliteli eğitimin adresi Burdur Bahçeşehir Koleji, tüm 8.sınıf öğrencilerine TEOG PUANLARIYLA ÖĞRENİM BURSU kazanma şansı veriyoruz. Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak çocuklarımızın daha iyi bir lise eğitimi alabilmeleri için tüm öğrencilerimizi Bahçeşehirli olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.