BAHÇEŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE AŞURE

Gündem 05.10.2017 - 15:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE AŞURE

Burdur Bahçededir Koleji Yönetimi ve öğrencileri ile aşure günü etkinliği düzenledi.
Burdur Bahçededir Koleji Yönetimi ve öğrencileri ile aşure günü etkinliği düzenledi. Burdur Bahçeşehir Koleji; Muharrem Ayındaki yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmanın sigesi Aşure Gününde yönetim, öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldi. Kolejde her yıl düzenlenen Aşure Günü, kolej yemekhanesinde Kurucu Genel Müdür Osman Çoban ve Kampüs Müdürü Gurbet Çetin’in öğrencilere aşure ikram etmesi ile başladı. Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban; “Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak; bizleri bir arada tutan değerlerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için tüm fırsatları değerlendirerek başarılarımıza başarı katacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur.” dedi.
Burdur Bahçededir Koleji Yönetimi ve öğrencileri ile aşure günü etkinliği düzenledi.

Burdur Bahçededir Koleji Yönetimi ve öğrencileri ile aşure günü etkinliği düzenledi.

Burdur Bahçeşehir Koleji; Muharrem Ayındaki yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmanın sigesi Aşure Gününde yönetim, öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldi. Kolejde her yıl düzenlenen Aşure Günü, kolej yemekhanesinde Kurucu Genel Müdür Osman Çoban ve Kampüs Müdürü Gurbet Çetin’in öğrencilere aşure ikram etmesi ile başladı. Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban; “Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak; bizleri bir arada tutan değerlerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için tüm fırsatları değerlendirerek başarılarımıza başarı katacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.