BAHÇEŞEHİR’DE MİNİKLER MARS ARACI YAPTI

Eğitim 05.04.2018 - 10:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR’DE MİNİKLER MARS ARACI YAPTI

Burdur Bahçeşehir Kolejinde anaokulu öğrencileri Mars gezegen i üzerinde hareket edebilen bir araç tasarladı.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde   anaokulu öğrencileri Mars gezegen i üzerinde hareket edebilen bir araç tasarladı. Burdur Bahçeşehir Kolejinde minikler için eğlenceli buluşlar, icatlar ve projeler devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Anaokulu 5 yaş Hazırlık gurubu öğrencileri “STEM JUNIOR 2.TEMA HAYAL DÜNYASI” kapsamında ASTRONOT UBİ ile MARS’A gidebilmek için Mars yüzeyinde hareket edebilen bir araç tasarlayıp fuar gününde ailelerine sunarak verimli ve keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin devamında ise “ŞİMDİ SIRA SİZDE” Sloganıyla Veliler de çocuklarla birlikte Uzay araçlarını tasarladı.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde anaokulu öğrencileri Mars gezegen i üzerinde hareket edebilen bir araç tasarladı.

Burdur Bahçeşehir Kolejinde   anaokulu öğrencileri Mars gezegen i üzerinde hareket edebilen bir araç tasarladı.

Burdur Bahçeşehir Kolejinde minikler için eğlenceli buluşlar, icatlar ve projeler devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Anaokulu 5 yaş Hazırlık gurubu öğrencileri “STEM JUNIOR 2.TEMA HAYAL DÜNYASI” kapsamında ASTRONOT UBİ ile MARS’A gidebilmek için Mars yüzeyinde hareket edebilen bir araç tasarlayıp fuar gününde ailelerine sunarak verimli ve keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin devamında ise “ŞİMDİ SIRA SİZDE” Sloganıyla Veliler de çocuklarla birlikte Uzay araçlarını tasarladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.