BAHÇEŞEHİR’DE BAŞARI İÇİN VELİLER BİR ARAYA GELDİ

Eğitim 25.09.2017 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR’DE BAŞARI İÇİN VELİLER BİR ARAYA GELDİ

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJ'İNDE YENİ DÖNEMİN İLK VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi'nin ilk veli toplantısı gerçekleşti. Kolejin işleyişi, yıllık eğitim hedefleri ve oryantasyon haftası hakkında bilgilendirmek, öğretmenlerin ve velilerin kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı’na, Anaokulu, İlkokul 1.Sınıf ve Ortaokul 5.sınıf öğrenci ile velilerin katılımı ile gerçekleşti.  Sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerinin de katıldığı toplantıda; branş öğretmenleri derslerinin amaçlarını ve hedeflenen kazanımları veliler ile paylaştı. Toplantının ardından verilen kokteylde ise öğrencilerin ebeveynleri sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile birebir görüşme imkanı buldu.
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJ'İNDE YENİ DÖNEMİN İLK VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi'nin ilk veli toplantısı gerçekleşti. Kolejin işleyişi, yıllık eğitim hedefleri ve oryantasyon haftası hakkında bilgilendirmek, öğretmenlerin ve velilerin kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı’na, Anaokulu, İlkokul 1.Sınıf ve Ortaokul 5.sınıf öğrenci ile velilerin katılımı ile gerçekleşti.

 Sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerinin de katıldığı toplantıda; branş öğretmenleri derslerinin amaçlarını ve hedeflenen kazanımları veliler ile paylaştı. Toplantının ardından verilen kokteylde ise öğrencilerin ebeveynleri sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile birebir görüşme imkanı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.