BABALAR GÜNÜNDE ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Yaşam 22.06.2020 - 13:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BABALAR GÜNÜNDE ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

BABALAR GÜNÜNDE ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ
Korona virüs pandemisi ve sokağa çıkma kısıtlamaları sonrası Babalar Günü alışverişleri Burdur çarşısını hareketlendirdi. Babalar Günü Burdur esnafının yüzünü biraz olsun güldürdü. 6 Saat süren sınav kısıtlamasının ardından açılan işyerlerinde süren hareketlenme babalar gününde de gözlendi.   Pazar günü kutlanan babalar günü nedeniyle esnaflarda gün boyu yoğunluk yaşandı. Babalarına hediye almak isteyenler mağazaların yolunu tuttu. Genellikle çevre illerden alışveriş yapan Burdur’lu vatandaşların pandemi sürecinde gidememesinden dolayı vatandaşların Burdur esnafına da ilgi göstermesine neden oldu. Pandemi süreci boyunca işlerinde büyük bir durgunluk yaşayan esnaf, burukta olsa hafta sonu iş yapabilmenin sevincini yaşadı. Babalar Günü nedeniyle özellikle hediye eşyası ve giyim mağazalarında gün boyu yoğunluk hakim olurken, sosyal mesafe kurallarına da dikkat edildi. Mağazalara alış-veriş amacıyla gelen vatandaşlar da koruyucu maske takmadan içeriye alınmadı.
BABALAR GÜNÜNDE ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Korona virüs pandemisi ve sokağa çıkma kısıtlamaları sonrası Babalar Günü alışverişleri Burdur çarşısını hareketlendirdi.

Babalar Günü Burdur esnafının yüzünü biraz olsun güldürdü. 6 Saat süren sınav kısıtlamasının ardından açılan işyerlerinde süren hareketlenme babalar gününde de gözlendi.

 

Pazar günü kutlanan babalar günü nedeniyle esnaflarda gün boyu yoğunluk yaşandı. Babalarına hediye almak isteyenler mağazaların yolunu tuttu. Genellikle çevre illerden alışveriş yapan Burdur’lu vatandaşların pandemi sürecinde gidememesinden dolayı vatandaşların Burdur esnafına da ilgi göstermesine neden oldu. Pandemi süreci boyunca işlerinde büyük bir durgunluk yaşayan esnaf, burukta olsa hafta sonu iş yapabilmenin sevincini yaşadı. Babalar Günü nedeniyle özellikle hediye eşyası ve giyim mağazalarında gün boyu yoğunluk hakim olurken, sosyal mesafe kurallarına da dikkat edildi. Mağazalara alış-veriş amacıyla gelen vatandaşlar da koruyucu maske takmadan içeriye alınmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.