Aynı günde 4 şüpheli ölüm

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aynı günde 4 şüpheli ölüm

Antalya’nın Alanya ilçesinde aynı günde yabancı uyruklu 1’i bebek 4 şüpheli ölüm vak'ası yaşandı.
   Antalya’nın Alanya ilçesinde aynı günde yabancı uyruklu 1’i bebek 4 şüpheli ölüm vak'ası yaşandı.  Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir evde yerleşik olarak yaşayan 66 yaşındaki Ukrayna uyruklu erkek Andri Bondon’dan bir süredir haber alamayan komşuları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler savcılıktan alınan iznin ardından çilingir yardımıyla Bondon’un yaşadığı daireye girdi. İçeri giren jandarma ve sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde buldukları Bondon’a yaptıkları kontrollerde yaşamını yitirdiği belirledi.  Minik Rus kız evinde ölü bulundu  Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Rus uyruklu 4 yaşındaki Rouz G.’nin annesi kızını hareketsiz görünce 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde minik kızın hayatını kaybettiğin belirledi.  Otel odasında ölü bulundu  Tatil için Alanya’ya gelen ve Damlataş Mahallesi’ndeki bir otelde yerleşen 71 yaşındaki Alman uyruklu Jan Mieczyslaw, temizlik görevlileri tarafından kaldığı odada hareketsiz şekilde bulundu. Otel yetkililerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan kontrollerde Mieczyslaw’in hayatını kaybettiğini belirtti.  Yakınları tarafından ölü bulundu  Kargıcak Mahallesi’ndeki bir evde yaşayan 46 yaşındaki Hüseyin Çevik, yakınları tarafından hareketsiz olduğu fark edilerek durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemeler Çevik’in yaşamını yitirdiğini belirledi.  Cesetler Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi  Şüpheli olarak değerlendirilen 1’i bebek 4 kişinin ölümlerinin kesin nedeni belirlenmesi için savcılık incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Antalya’nın Alanya ilçesinde aynı günde yabancı uyruklu 1’i bebek 4 şüpheli ölüm vak'ası yaşandı.

 

 Antalya’nın Alanya ilçesinde aynı günde yabancı uyruklu 1’i bebek 4 şüpheli ölüm vak'ası yaşandı. 
Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir evde yerleşik olarak yaşayan 66 yaşındaki Ukrayna uyruklu erkek Andri Bondon’dan bir süredir haber alamayan komşuları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler savcılıktan alınan iznin ardından çilingir yardımıyla Bondon’un yaşadığı daireye girdi. İçeri giren jandarma ve sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde buldukları Bondon’a yaptıkları kontrollerde yaşamını yitirdiği belirledi. 

Minik Rus kız evinde ölü bulundu 
Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Rus uyruklu 4 yaşındaki Rouz G.’nin annesi kızını hareketsiz görünce 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde minik kızın hayatını kaybettiğin belirledi. 

Otel odasında ölü bulundu 
Tatil için Alanya’ya gelen ve Damlataş Mahallesi’ndeki bir otelde yerleşen 71 yaşındaki Alman uyruklu Jan Mieczyslaw, temizlik görevlileri tarafından kaldığı odada hareketsiz şekilde bulundu. Otel yetkililerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan kontrollerde Mieczyslaw’in hayatını kaybettiğini belirtti. 

Yakınları tarafından ölü bulundu 
Kargıcak Mahallesi’ndeki bir evde yaşayan 46 yaşındaki Hüseyin Çevik, yakınları tarafından hareketsiz olduğu fark edilerek durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemeler Çevik’in yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Cesetler Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi 
Şüpheli olarak değerlendirilen 1’i bebek 4 kişinin ölümlerinin kesin nedeni belirlenmesi için savcılık incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.