AYNI YOLDA ÖLÜMLER DEVAM EDİYOR!

Asayiş 08.07.2017 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AYNI YOLDA ÖLÜMLER DEVAM EDİYOR!

Isparta - Antalya yolunda yine kaza; avukat ve kardeşi kazada öldü
Isparta Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir avukat ve kardeşi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya karayolu 40. kilometresinde, Isparta Barosu avukatlarından Osman Büyükküpçü idaresindeki otomobil, Antalya istikametinden Isparta’ya gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Osman Büyüküpçü (41) ile kardeşi Oğuzhan Büyükküpçü (35) hayatını kaybeterken, diğer araçtaki 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası çevredekiler Osman Büyükküpçü’ye kalp masajı yaptı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Büyükküpçü kurtarılamadı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Isparta - Antalya yolunda yine kaza; avukat ve kardeşi kazada öldü

Isparta Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir avukat ve kardeşi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya karayolu 40. kilometresinde, Isparta Barosu avukatlarından Osman Büyükküpçü idaresindeki otomobil, Antalya istikametinden Isparta’ya gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Osman Büyüküpçü (41) ile kardeşi Oğuzhan Büyükküpçü (35) hayatını kaybeterken, diğer araçtaki 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası çevredekiler Osman Büyükküpçü’ye kalp masajı yaptı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Büyükküpçü kurtarılamadı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.