AYNI KAZA, TRAKTÖR DEVRİLDİ, 1 ÖLÜ

Asayiş 01.12.2017 - 08:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AYNI KAZA, TRAKTÖR DEVRİLDİ, 1 ÖLÜ

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, kaza Sandıklı ilçesine bağlı Bekteş köyü Öziçi mevkiinde meydana geldi. Mustafa Başpunar kullandığı 03 LH 874 plakalı traktörü ile tarlasını sürdüğü esnada, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktör devrildi. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, traktörün altında kalan Başpunar’ın öldüğünü belirledi. Kazanın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlatırken, Başpunar’ın cenazesi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza Sandıklı ilçesine bağlı Bekteş köyü Öziçi mevkiinde meydana geldi. Mustafa Başpunar kullandığı 03 LH 874 plakalı traktörü ile tarlasını sürdüğü esnada, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktör devrildi. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, traktörün altında kalan Başpunar’ın öldüğünü belirledi. Kazanın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlatırken, Başpunar’ın cenazesi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.