AVRUPA'NIN EN İYİSİ BURDUR'DAN

Gündem 26.02.2021 - 10:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AVRUPA'NIN EN İYİSİ BURDUR'DAN

Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi hasta ve yaşlı hizmetleri öğretmeni Emsal Dönmez Akın’ın ortak olduğu "Climate Volunteers" eTw...
Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi hasta ve yaşlı hizmetleri öğretmeni Emsal Dönmez Akın’ın ortak olduğu "Climate Volunteers" eTwinning projesi 16-19 yaş kategorisinde Avrupa birincisi oldu.   Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’43 ülkeden, aday gösterilen 870 proje içerisinden, 9 kategoride 13 proje ödüle layık görüldü. Türkiye'den 2 si kurucu 29’u ortak olmak üzere toplam 31 öğretmen, ödül alan 8 projede yer aldı. Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Öğretmenimiz Emsal DÖNMEZ AKIN’ın ortak olduğu "Climate Volunteers" projesi ise kuruculuğunu Türk öğretmenlerin yaptığı tek proje olup, bu başarıyla ülkemizi ve ilimizi gururlandırdı. Öğretmenimiz Emsal DÖNMEZ AKIN ile öğrencilerimizi ve proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. ‘’ denildi.  
Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi hasta ve yaşlı hizmetleri öğretmeni Emsal Dönmez Akın’ın ortak olduğu "Climate Volunteers" eTw...

Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi hasta ve yaşlı hizmetleri öğretmeni Emsal Dönmez Akın’ın ortak olduğu "Climate Volunteers" eTwinning projesi 16-19 yaş kategorisinde Avrupa birincisi oldu.

 

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’43 ülkeden, aday gösterilen 870 proje içerisinden, 9 kategoride 13 proje ödüle layık görüldü. Türkiye'den 2 si kurucu 29’u ortak olmak üzere toplam 31 öğretmen, ödül alan 8 projede yer aldı. Ağlasun Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Öğretmenimiz Emsal DÖNMEZ AKIN’ın ortak olduğu "Climate Volunteers" projesi ise kuruculuğunu Türk öğretmenlerin yaptığı tek proje olup, bu başarıyla ülkemizi ve ilimizi gururlandırdı. Öğretmenimiz Emsal DÖNMEZ AKIN ile öğrencilerimizi ve proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. ‘’ denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.