AV. ONUR BOZKURT TOPRAĞA VERİLDİ

Gündem 16.07.2017 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AV. ONUR BOZKURT TOPRAĞA VERİLDİ

Burdur Barosu Avukatlarından Doyum Makarnanın sahibi İşadamı Kadir Gönülaçar’ın damadı Onur Bozkurt yakalandığı hastalığa yenik düştü.
Burdur Barosu Avukatlarından ve Doyum Makarna Fabrikası Sahibi İşadamı Kadir Gönülaçar’ın damadı 42 yaşındaki Onur Bozkurt tedavi gördüğü özel bir hastanede hayata gözlerini yumdu.   Av. Bozkurt için ilk olarak avukatlık bürosunun önünde tören düzenlendi. Törene Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Avukatlar ve Bozkurt’un yakınları da katıldı.  
Burdur Barosu Avukatlarından Doyum Makarnanın sahibi İşadamı Kadir Gönülaçar’ın damadı Onur Bozkurt yakalandığı hastalığa yenik düştü.

Burdur Barosu Avukatlarından ve Doyum Makarna Fabrikası Sahibi İşadamı Kadir Gönülaçar’ın damadı 42 yaşındaki Onur Bozkurt tedavi gördüğü özel bir hastanede hayata gözlerini yumdu.

 

Av. Bozkurt için ilk olarak avukatlık bürosunun önünde tören düzenlendi. Törene Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Avukatlar ve Bozkurt’un yakınları da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.