ATSO 2013 YILINDA EN ÇOK KONUŞULAN ODA OLDU

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ATSO 2013 YILINDA EN ÇOK KONUŞULAN ODA OLDU

ATSO 2013 YILINDA EN ÇOK KONUŞULAN ODA OLDU
2013 yılında ekonomiye yön veren sanayi ve ticaret odalarını kapsayan araştırmaya göre Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türkiye’de medyada en çok konuşulan oda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da en çok konuşulan oda başkanı oldu. Medya Takip Ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide yayınlanan haberleri incelemesi sonrasında açıklanan listeye göre, ülkemizde faaliyet gösteren ticaret odaları içinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 7.070 haberle ilk sırada yer alırken, İzmir Ticaret Odası (İZTO) 5.998 ikinci, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 5.127 haberle üçüncü, Ankara Ticaret Odası (ATO) 4.975 haberle dördüncü, Konya Ticaret Odası (KTO) da 3.383 haberle beşinci sırayı aldı.Türkiye’de faaliyet gösteren sanayi odaları içinde İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yıl boyunca 6.923 haberle ilk sırada yer aldığı belirlendi. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yayınlanan 4.213 haberle ikinci olurken, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2.542 haberle üçüncü sırayı aldığı ortaya çıktı. Adana Sanayi Odası (ADASO) 1.903 haber, Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’nun da 1.871 haberle ilk beş sıra içinde yer aldıkları belirlendi.Yapılan Interpress araştırmasında, 2013 yılı sanayi ve ticaret odaları Yönetim Kurulu Başkanları haber sıralamasında ise; 4.343 haberle ATSO Başkanı Çetin Osman Budak birinci olurken, İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ın 3.234 haberle ikinci sırayı aldığı belirlendi. Araştırmaya göre EBSO Başkanı Ender Yorgancılar 2.266 haberle üçüncü, ATO Başkanı Salih Bezci 2.253 haberle dördüncü, KTO Başkanı Selçuk Öztürk 2.208 haberle beşinci, BTSO Başkanı İbrahim Burkay 2.146 haberle altıncı, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak 1.971 haberle yedinci, ASO Başkanı Nurettin Özdemir 1.592 haberle sekizinci, GSO Başkanı Adil Konukoğlu 1.435 haberle dokuzuncu ve TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da 1.425 haberle onuncu sırayı aldığı saptandı.ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Bu veri Antalya ekonomisinin çok yönlülüğünün ve dinamizminin bir sonucudur. Oda olarak en önemli görevlerimizden bir tanesi üyelerimizin ve sektörlerin sorunlarının kamuoyuna yansıtılmasıdır. Sektörel çalışmalarımızın, Antalya gibi önemli bir ilin ve Türkiye ekonomisinin sorunlarına gösterdiğimiz duyarlılığın medyada karşılık bulması memnuniyet vericidir” dedi.Sektörel konu ve sorunların medyada yer almasının çözüm üretilmesine ve gelişme sağlanmasına katkıda bulunduğunu belirten Budak “Ulusal ve yerel medyamızın bu ilgisine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ATSO 2013 YILINDA EN ÇOK KONUŞULAN ODA OLDU

2013 yılında ekonomiye yön veren sanayi ve ticaret odalarını kapsayan araştırmaya göre Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türkiye’de medyada en çok konuşulan oda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da en çok konuşulan oda başkanı oldu. 
Medya Takip Ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide yayınlanan haberleri incelemesi sonrasında açıklanan listeye göre, ülkemizde faaliyet gösteren ticaret odaları içinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 7.070 haberle ilk sırada yer alırken, İzmir Ticaret Odası (İZTO) 5.998 ikinci, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 5.127 haberle üçüncü, Ankara Ticaret Odası (ATO) 4.975 haberle dördüncü, Konya Ticaret Odası (KTO) da 3.383 haberle beşinci sırayı aldı.
Türkiye’de faaliyet gösteren sanayi odaları içinde İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yıl boyunca 6.923 haberle ilk sırada yer aldığı belirlendi. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yayınlanan 4.213 haberle ikinci olurken, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2.542 haberle üçüncü sırayı aldığı ortaya çıktı. Adana Sanayi Odası (ADASO) 1.903 haber, Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’nun da 1.871 haberle ilk beş sıra içinde yer aldıkları belirlendi.
Yapılan Interpress araştırmasında, 2013 yılı sanayi ve ticaret odaları Yönetim Kurulu Başkanları haber sıralamasında ise; 4.343 haberle ATSO Başkanı Çetin Osman Budak birinci olurken, İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ın 3.234 haberle ikinci sırayı aldığı belirlendi. Araştırmaya göre EBSO Başkanı Ender Yorgancılar 2.266 haberle üçüncü, ATO Başkanı Salih Bezci 2.253 haberle dördüncü, KTO Başkanı Selçuk Öztürk 2.208 haberle beşinci, BTSO Başkanı İbrahim Burkay 2.146 haberle altıncı, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak 1.971 haberle yedinci, ASO Başkanı Nurettin Özdemir 1.592 haberle sekizinci, GSO Başkanı Adil Konukoğlu 1.435 haberle dokuzuncu ve TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da 1.425 haberle onuncu sırayı aldığı saptandı.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Bu veri Antalya ekonomisinin çok yönlülüğünün ve dinamizminin bir sonucudur. Oda olarak en önemli görevlerimizden bir tanesi üyelerimizin ve sektörlerin sorunlarının kamuoyuna yansıtılmasıdır. Sektörel çalışmalarımızın, Antalya gibi önemli bir ilin ve Türkiye ekonomisinin sorunlarına gösterdiğimiz duyarlılığın medyada karşılık bulması memnuniyet vericidir” dedi.
Sektörel konu ve sorunların medyada yer almasının çözüm üretilmesine ve gelişme sağlanmasına katkıda bulunduğunu belirten Budak “Ulusal ve yerel medyamızın bu ilgisine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.