Atık pil toplayan okullara ödül

Gündem 17.10.2016 - 17:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Atık pil toplayan okullara ödül

Belediyeden atık pil toplayan okullara ödül
Burdur Belediyesi tarafından okullar arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en çok atık pil toplayan okullara ödülleri verildi. Burdur Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından okullar arası atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Kampanyada Burdur merkez okullarında 834 kilogram, il genelinde ise 1433 kilogram atık pil toplandı. Okullar arasında 283 kilogram atık pil toplayan Hüsnü Bayer Ortaokulu birinci, 189 kilogram atık pil toplayan USO Anadolu Lisesi ikinci oldu. Başkanlık makamında düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, USO Anadolu Lisesi’ne spor seti, Hüsnü Bayer Ortaokulu’na yazıcı hediye etti. Atık pil toplama konusunda farkındalık oluşturduklarını ifade eden Başkan Ercengiz, “İl genelinde 1.5 tona yakın atık pil topladık. Şehir merkezinde geçen yıl 420 kilogram atık pil toplamıştık, bu yıl ise 834 kilograma çıktık. Farkındalığı arttırıyoruz, öğrencilerimiz de bize destek oldu. Okul yöneticilerine, öğretmenlerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Çevre düşmanı olan ne kadar ağır metal varsa biz bunları bertaraf edilmek üzere toplanılmasını sağladık. Bu dünya bize emanet miras değil. USO Anadolu Lisesi 189 kilogram atık pil topladı. Hüsnü Bayer Ortaokulu ise 283 kilogram atık pil topladı. Burdur’da toplanan atık pilin yarısını iki okulumuz topladı. Bu da bizim için çok önemli. Teşekkür ediyorum.” dedi.
Belediyeden atık pil toplayan okullara ödül

Burdur Belediyesi tarafından okullar arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en çok atık pil toplayan okullara ödülleri verildi.

Burdur Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından okullar arası atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Kampanyada Burdur merkez okullarında 834 kilogram, il genelinde ise 1433 kilogram atık pil toplandı. Okullar arasında 283 kilogram atık pil toplayan Hüsnü Bayer Ortaokulu birinci, 189 kilogram atık pil toplayan USO Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Başkanlık makamında düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, USO Anadolu Lisesi’ne spor seti, Hüsnü Bayer Ortaokulu’na yazıcı hediye etti.

Atık pil toplama konusunda farkındalık oluşturduklarını ifade eden Başkan Ercengiz, “İl genelinde 1.5 tona yakın atık pil topladık. Şehir merkezinde geçen yıl 420 kilogram atık pil toplamıştık, bu yıl ise 834 kilograma çıktık. Farkındalığı arttırıyoruz, öğrencilerimiz de bize destek oldu. Okul yöneticilerine, öğretmenlerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Çevre düşmanı olan ne kadar ağır metal varsa biz bunları bertaraf edilmek üzere toplanılmasını sağladık. Bu dünya bize emanet miras değil. USO Anadolu Lisesi 189 kilogram atık pil topladı. Hüsnü Bayer Ortaokulu ise 283 kilogram atık pil topladı. Burdur’da toplanan atık pilin yarısını iki okulumuz topladı. Bu da bizim için çok önemli. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.