Atatürk Posteri ve Bayrak Üzerine İki Vekil Birbirine Girdi

Gündem 11.09.2017 - 18:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Atatürk Posteri ve Bayrak Üzerine İki Vekil Birbirine Girdi

Atatürk Posteri ve Bayrak Üzerine İki Vekil Birbirine Girdi
Depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkım kararı verilen Gazi İlkokulu'na giden CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve CHP İl Başkanı Barış Ayten duvarda asılı bırakılan Atatürk posteri ve Türk Bayrağını yerinden sökerek, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın yeni binasındaki makamına gittiler. Makam odasına yanlarında getirdikleri Atatürk posteri ve Türk bayrağını bırakan Göker, “Gümüşlüğünüze gösterdiğiniz özeni Atatürk’ümüze ve bayrağımıza da göstermenizi istiyoruz. Gazi İlkokulu'nun yıkıntılarını kapatmak için bunları kullanamazsınız. Oradan almayı unuttuklarınız bir Ulusun Bayrağı ve bir Ulusun Kurucusudur, sizi bu değerlerimize saygılı olmaya davet ediyorum" dedi ve makam odasını terk ettiler. Bunun üzerine Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik’te sert dille açıklama yaptı. Noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.   Özçelik; “YAZIKLAR OLSUN SİZİN SİYASETİNİZE:  Taşınmakta Olan Bir Müdürlük Ziyaretimi Suistimal Ederek Olayı Nerelere Kadar Taşıdınız.Sizin Sıkıntınız Daha Önceki Saldırılarınızda,Olaylarda İstediğinize Ulaşamamaktı. Çirkef Siyaset yapıp Aklı Sıra Şimdi Netice Almak İstiyorsunuz.Siz İşte Tek Parti Zulmünüzden Bu Tarafa Neden İktidar Olamıyorsunuz Buradan Belli.Kalleş Siyaset Yolunu Tercih Ediyorsunuz.Yine Atatürk'ü Suistimal Ediyorsunuz;Atatürk Sizin Tekelinizde mi ? Mustafa Kemal Atatürk Bu Milletin Ortak Değeridir,Ortak Kurucusudur.Milli Eğitim İl Müdürlüğünün  Yıllarca Burtark'ın Lojmanlarında Dar,hizbe Odalarda Çalışılan Müdürlükten Modern Bir Binaya Kazandırdığımızı Tebrik edeceğinize;Benim Taşınma İşleri Nasıl Gidiyor ,Eksiklikler var mı ? Ziyaretimdeki Bir Fotoğrafı Alarak Suistimal Ettiniz.Yazıklar Olsun Sizin Siyasetinize.Burdur Eğitimde Marka Şehire AK PARTİ İktidarında Geldi.27.-30. Sıradan 1.Sıraya ve İlk 3'e Yerleştik.TEOG'da LYS-YGS'da Biz Daha Fazla Nasıl Başarılı Oluruz Konuşacağımıza.Burdurda Yapacak Başka İşiniz Kalmadı mı ? da Bina basarsınız.”
Atatürk Posteri ve Bayrak Üzerine İki Vekil Birbirine Girdi

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkım kararı verilen Gazi İlkokulu'na giden CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve CHP İl Başkanı Barış Ayten duvarda asılı bırakılan Atatürk posteri ve Türk Bayrağını yerinden sökerek, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın yeni binasındaki makamına gittiler.

Makam odasına yanlarında getirdikleri Atatürk posteri ve Türk bayrağını bırakan Göker, “Gümüşlüğünüze gösterdiğiniz özeni Atatürk’ümüze ve bayrağımıza da göstermenizi istiyoruz. Gazi İlkokulu'nun yıkıntılarını kapatmak için bunları kullanamazsınız. Oradan almayı unuttuklarınız bir Ulusun Bayrağı ve bir Ulusun Kurucusudur, sizi bu değerlerimize saygılı olmaya davet ediyorum" dedi ve makam odasını terk ettiler.

Bunun üzerine Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik’te sert dille açıklama yaptı. Noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

 

Özçelik; “YAZIKLAR OLSUN SİZİN SİYASETİNİZE:  Taşınmakta Olan Bir Müdürlük Ziyaretimi Suistimal Ederek Olayı Nerelere Kadar Taşıdınız.Sizin Sıkıntınız Daha Önceki Saldırılarınızda,Olaylarda İstediğinize Ulaşamamaktı. Çirkef Siyaset yapıp Aklı Sıra Şimdi Netice Almak İstiyorsunuz.Siz İşte Tek Parti Zulmünüzden Bu Tarafa Neden İktidar Olamıyorsunuz Buradan Belli.Kalleş Siyaset Yolunu Tercih Ediyorsunuz.Yine Atatürk'ü Suistimal Ediyorsunuz;Atatürk Sizin Tekelinizde mi ? Mustafa Kemal Atatürk Bu Milletin Ortak Değeridir,Ortak Kurucusudur.Milli Eğitim İl Müdürlüğünün  Yıllarca Burtark'ın Lojmanlarında Dar,hizbe Odalarda Çalışılan Müdürlükten Modern Bir Binaya Kazandırdığımızı Tebrik edeceğinize;Benim Taşınma İşleri Nasıl Gidiyor ,Eksiklikler var mı ? Ziyaretimdeki Bir Fotoğrafı Alarak Suistimal Ettiniz.Yazıklar Olsun Sizin Siyasetinize.Burdur Eğitimde Marka Şehire AK PARTİ İktidarında Geldi.27.-30. Sıradan 1.Sıraya ve İlk 3'e Yerleştik.TEOG'da LYS-YGS'da Biz Daha Fazla Nasıl Başarılı Oluruz Konuşacağımıza.Burdurda Yapacak Başka İşiniz Kalmadı mı ? da Bina basarsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.