ASM ÇALIŞANLARINDAN TEPKİ

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2014 - 15:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ASM ÇALIŞANLARINDAN TEPKİ

ASM ÇALIŞANLARINDAN TEPKİ
Antalya Tabip Odası ve SES Antalya Şubesi’nin çağrısıyla toplanan Aile Sağlığı Merkezi çalışanları, Sağlık Bakanlığı’nın yeni nöbet genelgesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.  KESK Antalya Şubeler Platformu’nun da destek verdiği açıklamada Dr.Çelik, “ASM çalışanlarının dinlenme hakkını elinden alan, tek taraflı sözleşme dayatan, iş güvencesi olmayan, istismara açık ceza puanlarıyla, para kesintileriyle kendine has özel ‘çağdaş kölelik çalışma düzeni’ dayatmalarına karşı sessiz kalmadık, kalmayacağız” dedi. Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde yapacakları açıklamayı hava şartları nedeniyle kapalı bir mekana almak zorunda kaldıklarını ifade eden Dr. Çelik “Tüm ısrar ve çabalarına rağmen mücadeleyi ortaklaştırmak için yerelde Antalya Aile Hekimleri Derneği, merkezi düzeyde ise Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’nun uzak durmasının takdirini arkadaşlarımıza bırakıyoruz” diye konuştu.  Hakları ve toplumun sağlık hakkı için yürüttükleri mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Dr. Çelik, “Yarın 13 Aralık Cumartesi günüde bir kez daha sesimizi duyurabilmek için Ankara’da olacağız. Sonuç alamazsak başta ASM'lerimizde olmak üzere her yer de hak alma mücadelemizi sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
ASM ÇALIŞANLARINDAN TEPKİ

Antalya Tabip Odası ve SES Antalya Şubesi’nin çağrısıyla toplanan Aile Sağlığı Merkezi çalışanları, Sağlık Bakanlığı’nın yeni nöbet genelgesi ile ilgili basın açıklaması yaptı. 
KESK Antalya Şubeler Platformu’nun da destek verdiği açıklamada Dr.Çelik, “ASM çalışanlarının dinlenme hakkını elinden alan, tek taraflı sözleşme dayatan, iş güvencesi olmayan, istismara açık ceza puanlarıyla, para kesintileriyle kendine has özel ‘çağdaş kölelik çalışma düzeni’ dayatmalarına karşı sessiz kalmadık, kalmayacağız” dedi.
Halk Sağlığı Müdürlüğü önünde yapacakları açıklamayı hava şartları nedeniyle kapalı bir mekana almak zorunda kaldıklarını ifade eden Dr. Çelik “Tüm ısrar ve çabalarına rağmen mücadeleyi ortaklaştırmak için yerelde Antalya Aile Hekimleri Derneği, merkezi düzeyde ise Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’nun uzak durmasının takdirini arkadaşlarımıza bırakıyoruz” diye konuştu. 
Hakları ve toplumun sağlık hakkı için yürüttükleri mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Dr. Çelik, “Yarın 13 Aralık Cumartesi günüde bir kez daha sesimizi duyurabilmek için Ankara’da olacağız. Sonuç alamazsak başta ASM'lerimizde olmak üzere her yer de hak alma mücadelemizi sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.