ASKON Genel Başkan Adayı Cesur’dan Burdur Çıkarması

Gündem 21.07.2017 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASKON Genel Başkan Adayı Cesur’dan Burdur Çıkarması

ANADOLU ASLANLARI İŞADAMLARI DERNEĞİ ASKON’UN GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ GENEL BAŞKAN ADAYI HASAN ALİ CESUR VE EKİBİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ.
ANADOLU ASLANLARI İŞADAMLARI DERNEĞİ ASKON’UN  GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ GENEL BAŞKAN ADAYI HASAN ALİ CESUR VE EKİBİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ.   Yaklaşan Genel Seçim öncesinde ASKON cephesinde hareketlilikler yaşanıyor. Genel Başkan Adayları ASKON Şubelerini sırasıyla ziyaret ederken, genel başkanlığına kesin gözüyle bakılan Hasan Ali Cesur ekibiyle birlikte Burdur’u ziyaret edip, istişare toplantısı düzenledi. Köprübaşı mevkiindeki Keyifli mangal evinde düzenlenen yemekli toplantıda ASKON Üyeleriyle bir araya gelen İşadamı Hasan Ali Cesur, ASKON’un; merhum Necmettin Erbakan’ın tavsiyesiyle Türkiye’de üreten, faaliyet yapan Anadolu Aslanlarının milli ve manevi unsurlarla bir araya gelerek bir sinerji oluşturması ve bir birlik göstererek işadamlarının kurduğu bir dernek olduğunu belirtti. Cesur, dernek olarak 32 ilde şube açıldığını, bunlardan birinin de Burdur şubesi olduğunu, ilk etapta 40 ilde şube açıp daha sonra da 81 ilin tamamında ASKON şubesi kuracaklarını vurguladı.   GENEL KURUL 9 EYLÜL’DE Cesur yaptığı açıklamanın devamında ASKON Genel Kurulu’nun 9 Eylül 2017 tarihinde yapılacağını, yönetim kurulunun tavsiyesi ile genel başkanlığa aday olduğunu ve Burdur’da da bunu paylaşıp, istişarede bulunacaklarını söyledi. Cesur ayrıca, hoş bir karşılamadan dolayı ASKON Burdur Şubesine teşekkür etti.   BURDUR, HASAN ALİ CESUR’U DESTEKLİYOR ASKON Şubesi Burdur Başkanı Volkan Mengi de şube olarak İşadamı Hasan Ali Cesur’un genel başkanlığını destekleyeceklerini ve genel kurul sürecinde de bunu hayata geçireceklerini kaydetti ve mevcut başkan Mustafa Koca’nın ASKON’a katkılarını unutmayacaklarını ifade etti.   ASKON ŞUBESİNDE GÖRÜŞ VE ÖNERİLER Toplantıya katılan tüm ASKON üyeleri daha sonra ASKON Burdur Şubesine geçerek görüş ve önerilerini dile getirdi. 
ANADOLU ASLANLARI İŞADAMLARI DERNEĞİ ASKON’UN GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ GENEL BAŞKAN ADAYI HASAN ALİ CESUR VE EKİBİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ.

ANADOLU ASLANLARI İŞADAMLARI DERNEĞİ ASKON’UN  GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ GENEL BAŞKAN ADAYI HASAN ALİ CESUR VE EKİBİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ.

 

Yaklaşan Genel Seçim öncesinde ASKON cephesinde hareketlilikler yaşanıyor. Genel Başkan Adayları ASKON Şubelerini sırasıyla ziyaret ederken, genel başkanlığına kesin gözüyle bakılan Hasan Ali Cesur ekibiyle birlikte Burdur’u ziyaret edip, istişare toplantısı düzenledi.

Köprübaşı mevkiindeki Keyifli mangal evinde düzenlenen yemekli toplantıda ASKON Üyeleriyle bir araya gelen İşadamı Hasan Ali Cesur, ASKON’un; merhum Necmettin Erbakan’ın tavsiyesiyle Türkiye’de üreten, faaliyet yapan Anadolu Aslanlarının milli ve manevi unsurlarla bir araya gelerek bir sinerji oluşturması ve bir birlik göstererek işadamlarının kurduğu bir dernek olduğunu belirtti. Cesur, dernek olarak 32 ilde şube açıldığını, bunlardan birinin de Burdur şubesi olduğunu, ilk etapta 40 ilde şube açıp daha sonra da 81 ilin tamamında ASKON şubesi kuracaklarını vurguladı.

 

GENEL KURUL 9 EYLÜL’DE

Cesur yaptığı açıklamanın devamında ASKON Genel Kurulu’nun 9 Eylül 2017 tarihinde yapılacağını, yönetim kurulunun tavsiyesi ile genel başkanlığa aday olduğunu ve Burdur’da da bunu paylaşıp, istişarede bulunacaklarını söyledi. Cesur ayrıca, hoş bir karşılamadan dolayı ASKON Burdur Şubesine teşekkür etti.

 

BURDUR, HASAN ALİ CESUR’U DESTEKLİYOR

ASKON Şubesi Burdur Başkanı Volkan Mengi de şube olarak İşadamı Hasan Ali Cesur’un genel başkanlığını destekleyeceklerini ve genel kurul sürecinde de bunu hayata geçireceklerini kaydetti ve mevcut başkan Mustafa Koca’nın ASKON’a katkılarını unutmayacaklarını ifade etti.

 

ASKON ŞUBESİNDE GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

Toplantıya katılan tüm ASKON üyeleri daha sonra ASKON Burdur Şubesine geçerek görüş ve önerilerini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.