ASKON BURDUR’DAN BİRLİKTELİK İFTARI

Gündem 03.06.2017 - 21:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASKON BURDUR’DAN BİRLİKTELİK İFTARI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.   ASKON Burdur Şubesi tarafından Öğretmenevinde Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdurlu işadamları ve siyasilerin de katıldığı birlik ve beraberliğin vurgulandığı iftar yapıldı. ASKON Burdur Şubesi Dernek Başkanı Volkan Mengi mübarek Ramazan Ayında birlik, beraberlik ve kardeşliği vurgulayarak; “Birlik ve beraberlik olduğu sürece Türkiye’miz kalkınır. Hep bir arada olalım ve işadamlarımızın da yatırımlara el atmalarını istiyoruz” dedi. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik: “ ASKON Burdur Şube Başkanımız Volkan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyelerinize mübarek ramazan ayında bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bu gününde burada güvenli ve huzurlu bir şekilde iftarımızı yapmamızı sağlayan şehitlerimizi yâd ediyor rahmet diliyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz biliyoruz. Birlik ile beraberlik ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozabiliriz. İşadamlarımızın yaptıkları işler dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil. Birlikte başararak ülkemizi dünyanın sayılı ülkelerini arasına gireceğiz. İstihdam sağlayan işadamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek programın sonunda ASKON tanıtım filmi izlendi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.

 

ASKON Burdur Şubesi tarafından Öğretmenevinde Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdurlu işadamları ve siyasilerin de katıldığı birlik ve beraberliğin vurgulandığı iftar yapıldı.

ASKON Burdur Şubesi Dernek Başkanı Volkan Mengi mübarek Ramazan Ayında birlik, beraberlik ve kardeşliği vurgulayarak; “Birlik ve beraberlik olduğu sürece Türkiye’miz kalkınır. Hep bir arada olalım ve işadamlarımızın da yatırımlara el atmalarını istiyoruz” dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik: “ ASKON Burdur Şube Başkanımız Volkan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyelerinize mübarek ramazan ayında bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bu gününde burada güvenli ve huzurlu bir şekilde iftarımızı yapmamızı sağlayan şehitlerimizi yâd ediyor rahmet diliyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz biliyoruz. Birlik ile beraberlik ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozabiliriz. İşadamlarımızın yaptıkları işler dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil. Birlikte başararak ülkemizi dünyanın sayılı ülkelerini arasına gireceğiz. İstihdam sağlayan işadamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek programın sonunda ASKON tanıtım filmi izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.