Aşk engel tanımadı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2019 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı
Antalya’da, sosyal paylaşım sitesi üzerinden başlayan bedensel engelli iki gencin aşkı kıyılan nikahla evliliğe dönüştü. İki genç aşkın engel tanımadığını bir kez daha gösterdi.    İstanbul’da yaşayan yüzde 70 engeli bulunan 40 yaşındaki Ahmet Usta, bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden 1.5 yıl önce 33 yaşındaki tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan bedensel engelli Gülay Berberoğlu ile tanıştı. İki gencin birliktelikleri kısa sürede aşka dönüştü. Ahmet Usta, sevdiği Gülay Berberoğlu’nu görmeye Antalya’ya geldi. Bir çok kez görüşen ikili sonunda hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Düğün için tüm hazırlıklarını yapan çiftin, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki nikahını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Tütüncü genç çifte mutluluklar dilerken, bir de balayı hediyesi verdi. Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Tanrıöven, geline evlilik cüzdanını alkışlarla takdim etti.    "Aşk engel tanımaz"  Ahmet Usta, eşiyle sosyal medya üzerinden tanıştığını ve ilk görüşte aşık olduğunu söyledi.  Hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü dile getiren Usta, “İstanbul’dan Antalya’ya yerleştim. Bu rüyaya sebep olan eşime minnettarım. Aşk engel tanımaz, sevgiye yenik düşer. Bizde bu yola çıktık. Engelleri aşarak bugünlere geldik. Bize bu anı yaşatan başta Hakan Tütüncü başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum.”dedi.    "Hayalimdi"  Gülay Berberoğlu ise eşini tanıdığı için çok mutlu olduğunu söyledi.  18 yaşında geçirdiği omurilik felcinin ardından tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu dile getiren Berberoğlu,“ Sağlıklıyken evlilik hayalim vardı. Ama bu durumda da oluyormuş. Çok karamsardım. Bana bugünleri yaşatan eşime teşekkür ediyorum. En büyük hayalimi eşim gerçekleştirdi.”diye konuştu. 
Aşk engel tanımadı

Antalya’da, sosyal paylaşım sitesi üzerinden başlayan bedensel engelli iki gencin aşkı kıyılan nikahla evliliğe dönüştü. İki genç aşkın engel tanımadığını bir kez daha gösterdi. 
 

İstanbul’da yaşayan yüzde 70 engeli bulunan 40 yaşındaki Ahmet Usta, bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden 1.5 yıl önce 33 yaşındaki tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan bedensel engelli Gülay Berberoğlu ile tanıştı. İki gencin birliktelikleri kısa sürede aşka dönüştü. Ahmet Usta, sevdiği Gülay Berberoğlu’nu görmeye Antalya’ya geldi. Bir çok kez görüşen ikili sonunda hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Düğün için tüm hazırlıklarını yapan çiftin, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki nikahını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Tütüncü genç çifte mutluluklar dilerken, bir de balayı hediyesi verdi. Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Tanrıöven, geline evlilik cüzdanını alkışlarla takdim etti. 
 

"Aşk engel tanımaz" 
Ahmet Usta, eşiyle sosyal medya üzerinden tanıştığını ve ilk görüşte aşık olduğunu söyledi. 
Hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü dile getiren Usta, “İstanbul’dan Antalya’ya yerleştim. Bu rüyaya sebep olan eşime minnettarım. Aşk engel tanımaz, sevgiye yenik düşer. Bizde bu yola çıktık. Engelleri aşarak bugünlere geldik. Bize bu anı yaşatan başta Hakan Tütüncü başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum.”dedi. 
 

"Hayalimdi" 
Gülay Berberoğlu ise eşini tanıdığı için çok mutlu olduğunu söyledi. 
18 yaşında geçirdiği omurilik felcinin ardından tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu dile getiren Berberoğlu,“ Sağlıklıyken evlilik hayalim vardı. Ama bu durumda da oluyormuş. Çok karamsardım. Bana bugünleri yaşatan eşime teşekkür ediyorum. En büyük hayalimi eşim gerçekleştirdi.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.