Aşırı yağış nedeniyle mermer dükkanını su bastı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 18:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aşırı yağış nedeniyle mermer dükkanını su bastı

Aşırı yağıştan dolayı bir mermer dükkanını su bastı
Alanya’da aşırı yağıştan dolayı bir mermer dükkanını su bastı. Sabah erken saatlerde iş yerine gelen dükkan sahibi, eşyalarının su içinde kaldığını görünce neye uğradığını şaşırdı. Olay, Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar Mahallesi’nde bulunan bir mermer dükkanında meydana geldi. Enes Acar’a ait mermer dükkanını, aşırı yağıştan dolayı su bastı. Sabah saatlerinde işe başlamak üzere dükkana gelen Acar, eşyalarının su üstünde yüzdüğünü görünce gözlerine inanamadı. Eline aldığı uzun sopayla suyun derinliğini ölçen Acar, dükkanında 45 santimetre su olduğunu söyledi. Acar, “Kış geleli 1 ay oldu, Bir ayın 26 gününü bu şekilde geçirdik. Depolarımdaki zararın haddi hesabı yok” dedi. Giderlerden dolayı dükkanını su bastığını ifade eden Enes Acar, işlerini yapacakları sezonunda böyle bir durumla karşılaştıklarını belirtti. Acar, gerekli mercilerden çözüm beklediklerini de sözlerine ekledi.
Aşırı yağıştan dolayı bir mermer dükkanını su bastı

Alanya’da aşırı yağıştan dolayı bir mermer dükkanını su bastı. Sabah erken saatlerde iş yerine gelen dükkan sahibi, eşyalarının su içinde kaldığını görünce neye uğradığını şaşırdı.
Olay, Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar Mahallesi’nde bulunan bir mermer dükkanında meydana geldi. Enes Acar’a ait mermer dükkanını, aşırı yağıştan dolayı su bastı. Sabah saatlerinde işe başlamak üzere dükkana gelen Acar, eşyalarının su üstünde yüzdüğünü görünce gözlerine inanamadı.
Eline aldığı uzun sopayla suyun derinliğini ölçen Acar, dükkanında 45 santimetre su olduğunu söyledi. Acar, “Kış geleli 1 ay oldu, Bir ayın 26 gününü bu şekilde geçirdik. Depolarımdaki zararın haddi hesabı yok” dedi.
Giderlerden dolayı dükkanını su bastığını ifade eden Enes Acar, işlerini yapacakları sezonunda böyle bir durumla karşılaştıklarını belirtti. Acar, gerekli mercilerden çözüm beklediklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.