Arkadaş cinayetine 25 yıl hapis cezası

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2019 - 13:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Arkadaş cinayetine 25 yıl hapis cezası

Antalya’da geçtiğimiz sene iş arkadaşını ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 Antalya’da geçtiğimiz sene iş arkadaşını ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.  Olay, 28 Aralık 2018’de Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde gece yarısı meydana geldi. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde iş makinesi tamircisi olarak çalışan 34 yaşındaki Fevzi Gürün, iddiaya göre daha önce birlikte çalıştığı E.B. ile telefonda tartıştı. Tartışma sonrası Fevzi Gürün'ün verdiği adreste bir araya gelen ikili tartışmalarını burada da sürdürdü. İddiaya göre E.B., Fevzi Gürün'ü ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralı olan Gürün, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Fevzi Gürün, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası E.B. kaçtığı Isparta'da yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.  6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık E.B., taraf avukatları ve müştekiler katıldı. Müşteki avukatı şikayetlerinin devam ettiğini ifade ederek, sanığa haksız tahrik indirimi uygulanmaksızın ceza verilmesini talep etti. E.B., son savunmasında “Verdiğim ifadeyi tekrar ediyorum. Olaydan dolayı pişmanım” dedi.  Mahkeme heyeti sanık hakkında tahrik ve meşru müdafaa uygulanmadan müebbet hapis cezası verirken, sanığın mahkemedeki iyi hali göz önünde bulundurularak 25 yıl hapis cezası verildi. 
Antalya’da geçtiğimiz sene iş arkadaşını ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 Antalya’da geçtiğimiz sene iş arkadaşını ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 
Olay, 28 Aralık 2018’de Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde gece yarısı meydana geldi. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde iş makinesi tamircisi olarak çalışan 34 yaşındaki Fevzi Gürün, iddiaya göre daha önce birlikte çalıştığı E.B. ile telefonda tartıştı. Tartışma sonrası Fevzi Gürün'ün verdiği adreste bir araya gelen ikili tartışmalarını burada da sürdürdü. İddiaya göre E.B., Fevzi Gürün'ü ayağından, kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralı olan Gürün, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Fevzi Gürün, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası E.B. kaçtığı Isparta'da yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. 
6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık E.B., taraf avukatları ve müştekiler katıldı. Müşteki avukatı şikayetlerinin devam ettiğini ifade ederek, sanığa haksız tahrik indirimi uygulanmaksızın ceza verilmesini talep etti. E.B., son savunmasında “Verdiğim ifadeyi tekrar ediyorum. Olaydan dolayı pişmanım” dedi. 
Mahkeme heyeti sanık hakkında tahrik ve meşru müdafaa uygulanmadan müebbet hapis cezası verirken, sanığın mahkemedeki iyi hali göz önünde bulundurularak 25 yıl hapis cezası verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.