Arazi bekçisinin şüpheli ölümü

Asayiş 24.11.2017 - 08:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Arazi bekçisinin şüpheli ölümü

Antalya'da bekçinin şüpheli ölümü
Antalya'nın Kemer ilçesinde özel mülk bekçiliği yapan bir kişi yaşadığı odada ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Atatürk ve Demokrasi Bulvarı üzerindeki bir otel ve yanındaki arazinin bekçiliğini yapan ve aynı yerde yaşayan Hasan Turan'dan haber alamayan arkadaşları, Turan'ın yaşadığı yere gitti. Turan'ı telefonla arayan arkadaşları, ışıkları sönük olan evin içinden gelen telefon zilini duyup karşılık alamayınca, bir sağlık sorunu olduğundan şüphelenip kapıyı kırdı ve içeri girdi. Hasan Turan'ı yatağının üzerinde hareketsiz yatarken bulan arkadaşlarının haber verdiği 112 Acil Servis Sağlık ekibi yaptığı muayenede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. İlçedeki çevresinde sevilen bir kişi olduğu öğrenilen Turan'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcılığının inceleme yapması için Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Antalya'da bekçinin şüpheli ölümü

Antalya'nın Kemer ilçesinde özel mülk bekçiliği yapan bir kişi yaşadığı odada ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk ve Demokrasi Bulvarı üzerindeki bir otel ve yanındaki arazinin bekçiliğini yapan ve aynı yerde yaşayan Hasan Turan'dan haber alamayan arkadaşları, Turan'ın yaşadığı yere gitti. Turan'ı telefonla arayan arkadaşları, ışıkları sönük olan evin içinden gelen telefon zilini duyup karşılık alamayınca, bir sağlık sorunu olduğundan şüphelenip kapıyı kırdı ve içeri girdi.

Hasan Turan'ı yatağının üzerinde hareketsiz yatarken bulan arkadaşlarının haber verdiği 112 Acil Servis Sağlık ekibi yaptığı muayenede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçedeki çevresinde sevilen bir kişi olduğu öğrenilen Turan'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcılığının inceleme yapması için Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.