ANTALYA'DAKİ DAMAT DEHŞETİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DAKİ DAMAT DEHŞETİ

Antalya’da pompalı tüfekle kayınpederini öldüren bir kişiyi de yaralayan şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya’da pompalı tüfekle kayınpederini öldüren bir kişiyi de yaralayan şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Kepez ilçesi, Güneş Mahallesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerindeki bir kasap dükkanında meydana geldi. Esnaf Halis Ç.’nin (48) kızı N.A., eşi Özkan A. ile tartıştı ve babasının evine geldi. İddiaya göre eşini evine geri götürmek isteyen damat Özkan.A.’ya baba Halis Ç., kızının gitmek istemediğini söyledi. Ö.A. kayınpederi Halis Ç’nin kasap dükkanına geldi. Kayınpederi Halis.Ç. ile tartışan Özkan. A. daha sonra aracında bulunan pompalı tüfekle dışarıdan içeriye doğru ateş açtı. Bu sırada Halis Ç.’nin oğlu Emrah.Ç. tezgahın arkasına saklandı. Halis.Ç. başına aldığı saçmalarla olay yerinde hayatını kaybederden, bu sırada kokoreç almak için dükkanda bulunan Ahmet E. ise ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. 112 sağlık ekipleri yaralı Ahmet E.’yi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olayı duyan Halis Ç.’nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Evli 6 çocuk sahibi olan Halis Ç.’nin kızlarının olay yerindeki ‘Baba sen ölemezsin, baba sen bizi bırakamazsın’ feryatları yürekleri dağladı. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Hali Ç.’nin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morg’una kaldırıldı.EVİ BASTI1 kişiyi öldürüp, bir kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Özkan A., kayınpederinin Konuksever Mahallesi'ndeki evine geldi. Özkan A., burada havaya ateş etti. Özkan A.’nın apartman içine girmesiyle korkuya kapılan N.A, ile kardeşleri Ö.Ç, ve Ö.Ç, kendilerini banyoya kilitledi. Kapıyı tekmeleyen Ö.A. çelik kapıyı aşamadı ve olay yerinden kaçtı.Polisin zanlı Ö.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.
Antalya’da pompalı tüfekle kayınpederini öldüren bir kişiyi de yaralayan şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya’da pompalı tüfekle kayınpederini öldüren bir kişiyi de yaralayan şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Kepez ilçesi, Güneş Mahallesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerindeki bir kasap dükkanında meydana geldi. Esnaf Halis Ç.’nin (48) kızı N.A., eşi Özkan A. ile tartıştı ve babasının evine geldi. İddiaya göre eşini evine geri götürmek isteyen damat Özkan.A.’ya baba Halis Ç., kızının gitmek istemediğini söyledi. Ö.A. kayınpederi Halis Ç’nin kasap dükkanına geldi. Kayınpederi Halis.Ç. ile tartışan Özkan. A. daha sonra aracında bulunan pompalı tüfekle dışarıdan içeriye doğru ateş açtı. Bu sırada Halis Ç.’nin oğlu Emrah.Ç. tezgahın arkasına saklandı. Halis.Ç. başına aldığı saçmalarla olay yerinde hayatını kaybederden, bu sırada kokoreç almak için dükkanda bulunan Ahmet E. ise ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. 112 sağlık ekipleri yaralı Ahmet E.’yi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olayı duyan Halis Ç.’nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Evli 6 çocuk sahibi olan Halis Ç.’nin kızlarının olay yerindeki ‘Baba sen ölemezsin, baba sen bizi bırakamazsın’ feryatları yürekleri dağladı. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Hali Ç.’nin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morg’una kaldırıldı.

EVİ BASTI
1 kişiyi öldürüp, bir kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Özkan A., kayınpederinin Konuksever Mahallesi'ndeki evine geldi. Özkan A., burada havaya ateş etti. Özkan A.’nın apartman içine girmesiyle korkuya kapılan N.A, ile kardeşleri Ö.Ç, ve Ö.Ç, kendilerini banyoya kilitledi. Kapıyı tekmeleyen Ö.A. çelik kapıyı aşamadı ve olay yerinden kaçtı.
Polisin zanlı Ö.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.