ANTALYA'DA AFETZEDELERE YARDIM

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 13:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA AFETZEDELERE YARDIM

ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİNE BAĞLI KÖYLERDE FIRTINADAN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE, AFAD VE SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI TARAFINDAN BELLİ ORANLARDA YARDIM YAPILDI
Antalya’nın Kumluca ilçesinde 11-14 Aralık tarihlerinde meydana gelen fırtınada zarar gören üreticilere AFAD ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yardım yapıldı. Kumluca ilçesine bağlı köylerde fırtınada zarar gören üreticilere AFAD ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belli oranlarda yardım yapıldı. Sarıcasu Köyü Darıyemezler Okulu’ndaki yardım dağıtımına Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Adem Aydın ve fırtınadan zarar gören üreticiler katıldı.Kaymakam Canan Hançer Baştürk, 11-14 Aralık 2013 tarihlerinde meydana gelen kuzey yönlü aşırı fırtına dolayısı ile seraları yıkılan ve seralardaki ürünleri don alan üreticilere Acil Afet Durumu Müdürlüğü (AFAD) ve Sosyal Yardımlaşma kaynaklı nakdi yardımlar yaptıklarını belirtti. Baştürk, “İlk tespitlerimize göre, fırtınadan 8 köyde 153 üreticimiz zarar görmüştür. Ulaşamadığımız, bilgimizin olmadığı zarar gören vatandaşlar varsa onlar da kaymakamlığımıza müracaat etmeye devam ediyor. Acil Afet durum Müdürlüğünden 150 bin, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan da 30 bin TL ödenek ayırdık. Bu nakdi yardımı şu ana kadar tespit ettiğimiz 66 üreticimize dağıtıyoruz” dedi.Fırtınadan Sarıcasu, Hacıveliler, Toptaş, Erentepe, Güzören, Ortaköy, Karacaören, Salur gibi 8 ayrı köydeki çiftçiler zarar görmüştü.
ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİNE BAĞLI KÖYLERDE FIRTINADAN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE, AFAD VE SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI TARAFINDAN BELLİ ORANLARDA YARDIM YAPILDI

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 11-14 Aralık tarihlerinde meydana gelen fırtınada zarar gören üreticilere AFAD ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yardım yapıldı. 
Kumluca ilçesine bağlı köylerde fırtınada zarar gören üreticilere AFAD ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belli oranlarda yardım yapıldı. Sarıcasu Köyü Darıyemezler Okulu’ndaki yardım dağıtımına Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Adem Aydın ve fırtınadan zarar gören üreticiler katıldı.
Kaymakam Canan Hançer Baştürk, 11-14 Aralık 2013 tarihlerinde meydana gelen kuzey yönlü aşırı fırtına dolayısı ile seraları yıkılan ve seralardaki ürünleri don alan üreticilere Acil Afet Durumu Müdürlüğü (AFAD) ve Sosyal Yardımlaşma kaynaklı nakdi yardımlar yaptıklarını belirtti. Baştürk, “İlk tespitlerimize göre, fırtınadan 8 köyde 153 üreticimiz zarar görmüştür. Ulaşamadığımız, bilgimizin olmadığı zarar gören vatandaşlar varsa onlar da kaymakamlığımıza müracaat etmeye devam ediyor. Acil Afet durum Müdürlüğünden 150 bin, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan da 30 bin TL ödenek ayırdık. Bu nakdi yardımı şu ana kadar tespit ettiğimiz 66 üreticimize dağıtıyoruz” dedi.
Fırtınadan Sarıcasu, Hacıveliler, Toptaş, Erentepe, Güzören, Ortaköy, Karacaören, Salur gibi 8 ayrı köydeki çiftçiler zarar görmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.