Antalya'yı Konya'ya bağlayan alternatif yayla yolu kayalarla kapatıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 05.04.2020 - 11:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'yı Konya'ya bağlayan alternatif yayla yolu kayalarla kapatıldı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan alternatif yayla yolu kayalarla kapatıldı
Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında araç giriş ve çıkışlarının yasaklanmasının ardından kenti Konya'ya bağlayan Akseki ilçesindeki alternatif yayla yoluna geçişin engellenmesi için kayalar konuldu. İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş ve çıkışların yasaklanmasının ardından Akseki ilçesinde kentin Konya ile bağlantısını sağlayan alternatif yayla yollarında da tedbirler alındı. Süleymaniye Mahallesi'nden başlayan ve 12 mahalleden geçtikten sonra Konya'nın Seydişehir ilçesine ulaşan yayla yolu, Akseki Belediyesi ekiplerince iş makinesi yardımıyla kaya parçaları dökülerek geçici olarak kapatıldı.   
Antalya'yı Konya'ya bağlayan alternatif yayla yolu kayalarla kapatıldı

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında araç giriş ve çıkışlarının yasaklanmasının ardından kenti Konya'ya bağlayan Akseki ilçesindeki alternatif yayla yoluna geçişin engellenmesi için kayalar konuldu.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş ve çıkışların yasaklanmasının ardından Akseki ilçesinde kentin Konya ile bağlantısını sağlayan alternatif yayla yollarında da tedbirler alındı.

Süleymaniye Mahallesi'nden başlayan ve 12 mahalleden geçtikten sonra Konya'nın Seydişehir ilçesine ulaşan yayla yolu, Akseki Belediyesi ekiplerince iş makinesi yardımıyla kaya parçaları dökülerek geçici olarak kapatıldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.