Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda usta başkanlar konuştu

Gündem 26.03.2017 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda usta başkanlar konuştu

Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda usta başkanlar konuştu
Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın ilk sempozyumunda konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Büyükerşen ve Tarihi Kentler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Güzelbey deneyimlerini paylaştı.  Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (AKBB) Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğiyle düzenlediği 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda, ilk Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Tarihi Kentler Birliği (TKB) eski başkanı Dr. Asım Güzelbey konuşmacı olarak yer aldı. Profesyoneller dinledi   Antalya Expo Center’da düzenlenen ve pazar gününe kadar sürecek olan Antalya City Expo kapsamındaki sempozyumu, çok sayıda belediye meclis üyesi, genel sekreterleri ve belediye bürokratı dinledi. Başkanlık ettikleri şehirlerinde iz bırakan hizmetlerde bulunmuş yerel yöneticiler, yaklaşık 2 saat boyunca tecrübelerini paylaştı. Başkanlar uygulamalarını anlattı   Açılış konuşmasını yapan Başkan Türel, günümüzdeki belediyeciliğin hizmet kapsamının genişlediğine vurgu yaptı. Halen TKB Danışma Kurulu Üyesi olan Dr. Güzelbey ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Büyükerşen de, şehirlerinde yaptıkları hizmet yatırımlarının karar veriliş, uygulanış ve sonuç kısmını anlattı. Her 3 konuşmacı da, görevlerinin icrası sırasındaki karşılarına çıkan engelleri ve bu engelleri nasıl ortadan kaldıklarını dile getirdi.   Tütüncü’den teşekkür Sempozyumu aynı zamanda AKBB danışmanı olan AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte en ön sıradan dinleyen AKBB ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, fuarın ev sahibi olarak kapanışta Türel, Büyükerşen ve Güzelbey’i tebrik etti. Antalya City Expo’nun onur konuğu olan Büyükerşen’i uğurlamadan önce bir süre sohbet eden Tütüncü, ilçesinde Eskişehir’dekine benzer hizmet yatırımlarını anlattı, usta belediyeciden tüyolar aldı.
Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda usta başkanlar konuştu

Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın ilk sempozyumunda konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Büyükerşen ve Tarihi Kentler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Güzelbey deneyimlerini paylaştı. 
Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (AKBB) Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğiyle düzenlediği 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda, ilk Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Tarihi Kentler Birliği (TKB) eski başkanı Dr. Asım Güzelbey konuşmacı olarak yer aldı.
Profesyoneller dinledi
 

Antalya Expo Center’da düzenlenen ve pazar gününe kadar sürecek olan Antalya City Expo kapsamındaki sempozyumu, çok sayıda belediye meclis üyesi, genel sekreterleri ve belediye bürokratı dinledi. Başkanlık ettikleri şehirlerinde iz bırakan hizmetlerde bulunmuş yerel yöneticiler, yaklaşık 2 saat boyunca tecrübelerini paylaştı.
Başkanlar uygulamalarını anlattı
 

Açılış konuşmasını yapan Başkan Türel, günümüzdeki belediyeciliğin hizmet kapsamının genişlediğine vurgu yaptı. Halen TKB Danışma Kurulu Üyesi olan Dr. Güzelbey ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Büyükerşen de, şehirlerinde yaptıkları hizmet yatırımlarının karar veriliş, uygulanış ve sonuç kısmını anlattı. Her 3 konuşmacı da, görevlerinin icrası sırasındaki karşılarına çıkan engelleri ve bu engelleri nasıl ortadan kaldıklarını dile getirdi.
 

Tütüncü’den teşekkür
Sempozyumu aynı zamanda AKBB danışmanı olan AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte en ön sıradan dinleyen AKBB ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, fuarın ev sahibi olarak kapanışta Türel, Büyükerşen ve Güzelbey’i tebrik etti. Antalya City Expo’nun onur konuğu olan Büyükerşen’i uğurlamadan önce bir süre sohbet eden Tütüncü, ilçesinde Eskişehir’dekine benzer hizmet yatırımlarını anlattı, usta belediyeciden tüyolar aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.