Antalya Şehir Tiyatroları "Takıntılar" ile perdelerini açacak

Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2020 - 15:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya Şehir Tiyatroları "Takıntılar" ile perdelerini açacak

Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), sezonu "Takıntılar" oyunuyla açacak.
Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), sezonu "Takıntılar" oyunuyla açacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 19 Nisan'daki prömiyeri pandemi nedeniyle ertelenen "Takıntılar" oyununun provalarına yeniden başlandı. Yönetmenliğini Deniz Hamzaoğlu'nun yaptığı oyunun çalışmaları Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda devam ediyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Hamzaoğlu, pandemi sürecinde gösteri sanatlarının tüm dünyada olumsuz etkilendiğini belirtti. Bu dönemde herkesin biraz takıntılı hale geldiğini savunan Hamzaoğlu, "Dolayısıyla gündemi de o açıdan yakalayan bir oyun oldu." ifadesini kullandı.  AŞT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Avkıran da iki yeni oyunun aktif provalarının devam ettiğini, 8 Ekim'de sezonunu açmayı hedeflediklerini kaydetti.
Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), sezonu "Takıntılar" oyunuyla açacak.

Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), sezonu "Takıntılar" oyunuyla açacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 19 Nisan'daki prömiyeri pandemi nedeniyle ertelenen "Takıntılar" oyununun provalarına yeniden başlandı. Yönetmenliğini Deniz Hamzaoğlu'nun yaptığı oyunun çalışmaları Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hamzaoğlu, pandemi sürecinde gösteri sanatlarının tüm dünyada olumsuz etkilendiğini belirtti.

Bu dönemde herkesin biraz takıntılı hale geldiğini savunan Hamzaoğlu, "Dolayısıyla gündemi de o açıdan yakalayan bir oyun oldu." ifadesini kullandı.

 AŞT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Avkıran da iki yeni oyunun aktif provalarının devam ettiğini, 8 Ekim'de sezonunu açmayı hedeflediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.