Antalya-Konya karayolunda kar yağışı ve tipi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2019 - 14:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı ve tipi

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı ve tipi
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda, kar ve tipi nedeniyle trafikte yaşanan olumsuzluk devam ediyor.  Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisinde dün akşam saatlerinde başlayan kar ve tipi etkili olmaya devam ediyor. Tipi ve buzlanma nedeniyle bölgede ulaşım olumsuz yönde etkilenirken Akseki'nin bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde tipi ve buzlanma nedeniyle zincirsiz ve uzun araçlar yolda kaldı. Karayolları ekipleri yolda mahsur kalan araçları kurtardı.  Çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Karayolları Alacabel ekipleri, yolda kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Bölge trafik ekipleri ise sürücüleri yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarıyor. 
Antalya-Konya karayolunda kar yağışı ve tipi

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda, kar ve tipi nedeniyle trafikte yaşanan olumsuzluk devam ediyor. 
Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisinde dün akşam saatlerinde başlayan kar ve tipi etkili olmaya devam ediyor. Tipi ve buzlanma nedeniyle bölgede ulaşım olumsuz yönde etkilenirken Akseki'nin bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde tipi ve buzlanma nedeniyle zincirsiz ve uzun araçlar yolda kaldı. Karayolları ekipleri yolda mahsur kalan araçları kurtardı. 
Çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Karayolları Alacabel ekipleri, yolda kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Bölge trafik ekipleri ise sürücüleri yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.