Antalya'da yaylada mahsur kalan 4 kişi ve küçükbaş hayvanları kurtarıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 31.12.2019 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da yaylada mahsur kalan 4 kişi ve küçükbaş hayvanları kurtarıldı

  Antalya'da kar yağışı nedeniyle yaylalarında mahsur kalan 4 kişi ile yanlarındaki 120 küçükbaş hayvan kurtarıldı.   İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Serik ilçesi Gebiz Mahallesi Çukurca yaylasında 4 kişinin hayvanları ile mahsur kaldığı ihbarı üzerine arama ve kurtarma çalışması başlattı.   Jandarma ve belediye ekiplerinin çalışması sonucu  Erol, İsa ve Sevgi Tekyıldız ile İsmail Arıbaş ve yanlarında bulunan 120 küçükbaş hayvan kurtarıldı.   
 

Antalya'da kar yağışı nedeniyle yaylalarında mahsur kalan 4 kişi ile yanlarındaki 120 küçükbaş hayvan kurtarıldı.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Serik ilçesi Gebiz Mahallesi Çukurca yaylasında 4 kişinin hayvanları ile mahsur kaldığı ihbarı üzerine arama ve kurtarma çalışması başlattı.

 

Jandarma ve belediye ekiplerinin çalışması sonucu  Erol, İsa ve Sevgi Tekyıldız ile İsmail Arıbaş ve yanlarında bulunan 120 küçükbaş hayvan kurtarıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.