Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 11.06.2020 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Antalya'da uyuşturucu operasyonu
Antalya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışma yaptı. Ekipler, bu kapsamda İstanbul'dan uyuşturucu madde getirdikleri bilgisine ulaşılan şüphelilerin bulunduğu bir otomobili Döşemealtı ilçesinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 1 kilo 18 gram kokain maddesi ele geçirildi. Otomobildeki şüpheliler Ü.Ç, B.K. ve Ü.Y. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince  "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. 
Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Antalya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışma yaptı.

Ekipler, bu kapsamda İstanbul'dan uyuşturucu madde getirdikleri bilgisine ulaşılan şüphelilerin bulunduğu bir otomobili Döşemealtı ilçesinde durdurdu.

Otomobilde yapılan aramada 1 kilo 18 gram kokain maddesi ele geçirildi.

Otomobildeki şüpheliler Ü.Ç, B.K. ve Ü.Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince  "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.