ANTALYA'DA SEYİR HALİNDE Kİ ARACI GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Asayiş 28.09.2020 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA SEYİR HALİNDE Kİ ARACI GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Antalya'da trafikte görenleri hayrete düşüren bir magandalık daha yaşandı.
Antalya'da bir otomobil sürücüsü seyir halinde giden aracının camından iki bacağını dışarı çıkarırken, yanındaki arkadaşı da açılan cam tavandan araç üzerine çıkıp bir ayağını tavana uzattı.   Trafik magandalığına bir yenisi eklenen görüntü Antalya’da seyir halinde ki sürücünün boşta giden aracı ile cep telefonlarına verdiği poz ile kaydedildi. Şoförün Ayaklarını camdan sarkıtarak yanında ki arkadaşının da aracın açılır cam tavanından dışarı çıkıp oturduğu araç bir süre sonra gözden kayboldu.
Antalya'da trafikte görenleri hayrete düşüren bir magandalık daha yaşandı.

Antalya'da bir otomobil sürücüsü seyir halinde giden aracının camından iki bacağını dışarı çıkarırken, yanındaki arkadaşı da açılan cam tavandan araç üzerine çıkıp bir ayağını tavana uzattı.

 

Trafik magandalığına bir yenisi eklenen görüntü Antalya’da seyir halinde ki sürücünün boşta giden aracı ile cep telefonlarına verdiği poz ile kaydedildi.

Şoförün Ayaklarını camdan sarkıtarak yanında ki arkadaşının da aracın açılır cam tavanından dışarı çıkıp oturduğu araç bir süre sonra gözden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.