Antalya'da sahte içki operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 22.05.2020 - 10:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da sahte içki operasyonu

Antalya'da sahte içki operasyonu
Antalya'daki sahte içki operasyonunda 675 litre etil alkol ele geçirildi.  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şirinyalı Mahallesi'ndeki bir büfe ile Ermenek Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi.  Aramalarda, sahte içki üretiminde kullanıldığı değerlendirilen 675 litre etil alkol ile 81 şişe içki aroması ele geçirildi.  Olayın şüphelisi F.T. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.     
Antalya'da sahte içki operasyonu

Antalya'daki sahte içki operasyonunda 675 litre etil alkol ele geçirildi. 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şirinyalı Mahallesi'ndeki bir büfe ile Ermenek Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi. 

Aramalarda, sahte içki üretiminde kullanıldığı değerlendirilen 675 litre etil alkol ile 81 şişe içki aroması ele geçirildi. 

Olayın şüphelisi F.T. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.