Antalya’da ot yangını korkuttu

Asayiş 16.02.2017 - 08:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya’da ot yangını korkuttu

Antalya’da ot yangını korkuttu
Antalya’da çıkan ot yangını mahalle sakinlerini korkuttu.  Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Zümrütova Mahallesi Yalı Caddesi 1923 Sokak kenarındaki kargılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Rüzgarında etkisiyle alevler kısa sürede 1905 Sokağa kadar geldi. Tarım sahası olan bölgede ot çalılar nedeniyle yangın mahalle sakinlerine büyük korku yaşattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Bazı meyve araçlarının da yandığı yangında bir serada zarar gördü. İtfaiye bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü.
Antalya’da ot yangını korkuttu

Antalya’da çıkan ot yangını mahalle sakinlerini korkuttu. 
Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Zümrütova Mahallesi Yalı Caddesi 1923 Sokak kenarındaki kargılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Rüzgarında etkisiyle alevler kısa sürede 1905 Sokağa kadar geldi. Tarım sahası olan bölgede ot çalılar nedeniyle yangın mahalle sakinlerine büyük korku yaşattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Bazı meyve araçlarının da yandığı yangında bir serada zarar gördü. İtfaiye bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.