Antalya’da hamam ve saunaya fuhuş baskını

Asayiş 02.09.2018 - 13:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya’da hamam ve saunaya fuhuş baskını

Antalya’da hamam ve saunaya fuhuş baskını
 Antalya'da polisin hamam ve saunalara düzenlediği baskında fuhuşa zorlandığı iddia edilen 2 kadın kurtarılırken, 2 kişi gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, gelen bir istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Muratpaşa ilçesinde fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen bir hamam ve saunaya operasyon düzenledi. Operasyonda fuhşa zorlandığı iddia edilen 2 kadın kurtarılırken, B.K. ve K.S. isimli 2 şüpheli de gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 2 şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 
Antalya’da hamam ve saunaya fuhuş baskını

 Antalya'da polisin hamam ve saunalara düzenlediği baskında fuhuşa zorlandığı iddia edilen 2 kadın kurtarılırken, 2 kişi gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre, gelen bir istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Muratpaşa ilçesinde fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen bir hamam ve saunaya operasyon düzenledi. Operasyonda fuhşa zorlandığı iddia edilen 2 kadın kurtarılırken, B.K. ve K.S. isimli 2 şüpheli de gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 2 şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.