ANTALYA'DA HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Asayiş 10.06.2016 - 16:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Antalya'da evlerden çelik kasa hırsızlığı yapan 4'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Kadın zanlılardan biri adliyeye 3 aylık kundaktaki bebeğiyle geldi.
Antalya'da evlerden çelik kasa hırsızlığı yapan 4'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Kadın zanlılardan biri adliyeye 3 aylık kundaktaki bebeğiyle geldi. Aksu ve Muratpaşa ilçesinde son dönemlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaptıkları çalışmada hırsızlık olaylarının aynı yöntemle yapıldığını belirledi. İlçedeki güvenlik kamerası taramaları sonucu hırsızlık zanlılarının aynı arabaya farklı çalıntı plakalar taktıklarını tespit eden polis ekipleri eşkallerini belirledikleri S.N, G.Y, H.D, A.D, E.N. ve A.D'yi gözaltına aldı. Zanlıların, Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde 11 evden ve 3 otomobilden hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi.  Zanlıların evlerinde yapılan aramada tavandaki kartonpiyerlerin arasına saklanmış çok sayıda altın takı, 2 adet silah ve şarjörleriyle birlikte çok sayıda fişek, elektronik malzemeler, çok miktarda nakit para ve döviz ile çalıntı plakalar ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin evlerden çalmış oldukları çelik para kasalarını Kepez ilçesi ormanlık alanda açtıkları, kasa içerisinde bulunan altın, para gibi değerli malzemeleri aldıktan sonra kasaları ormanda bulunan su sarnıçlarının içerisine attıklarının tespit edilmesi üzerine 2 ayrı sarnıç içerisinden çıkarılan 5 adet çelik kasaya el kondu. Ele geçirilen malzemeler ise müştekilere teslim edildi. S.N, G.Y, H.D, A.D, E.N ve A.D., Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde 11 ayrı evden hırsızlık, 3 ayrı otodan hırsızlık ve 2 ayrı 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adliyeye sevk edildi.
Antalya'da evlerden çelik kasa hırsızlığı yapan 4'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Kadın zanlılardan biri adliyeye 3 aylık kundaktaki bebeğiyle geldi.

Antalya'da evlerden çelik kasa hırsızlığı yapan 4'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Kadın zanlılardan biri adliyeye 3 aylık kundaktaki bebeğiyle geldi.
Aksu ve Muratpaşa ilçesinde son dönemlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaptıkları çalışmada hırsızlık olaylarının aynı yöntemle yapıldığını belirledi. İlçedeki güvenlik kamerası taramaları sonucu hırsızlık zanlılarının aynı arabaya farklı çalıntı plakalar taktıklarını tespit eden polis ekipleri eşkallerini belirledikleri S.N, G.Y, H.D, A.D, E.N. ve A.D'yi gözaltına aldı. Zanlıların, Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde 11 evden ve 3 otomobilden hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi. 
Zanlıların evlerinde yapılan aramada tavandaki kartonpiyerlerin arasına saklanmış çok sayıda altın takı, 2 adet silah ve şarjörleriyle birlikte çok sayıda fişek, elektronik malzemeler, çok miktarda nakit para ve döviz ile çalıntı plakalar ele geçirildi.
Ayrıca şüphelilerin evlerden çalmış oldukları çelik para kasalarını Kepez ilçesi ormanlık alanda açtıkları, kasa içerisinde bulunan altın, para gibi değerli malzemeleri aldıktan sonra kasaları ormanda bulunan su sarnıçlarının içerisine attıklarının tespit edilmesi üzerine 2 ayrı sarnıç içerisinden çıkarılan 5 adet çelik kasaya el kondu. Ele geçirilen malzemeler ise müştekilere teslim edildi.
S.N, G.Y, H.D, A.D, E.N ve A.D., Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde 11 ayrı evden hırsızlık, 3 ayrı otodan hırsızlık ve 2 ayrı 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.