Antalya'da gölet yakınında obruk oluştu

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 01.03.2020 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da gölet yakınında obruk oluştu

Antalya'da gölet yakınında obruk oluştu
Antalya'nın Akseki ilçesinde gölet yakınında yaklaşık 3 metre çapında, 5 metre derinliğinde obruk oluştu.  Cevizli Mahallesi'nde kovanlarına bakmak için göletin bulunduğu bölgeye giden bir arıcı, obruğu fak ederek durumu mahalle muhtarı Harun Çınar ve Akseki Belediyesi yetkililerine bildirdi.   Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, mahalleye gelerek obrukta incelemelerde bulundu ve  belediye görevlilerine, çukura herhangi bir canlının düşmemesi için gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi. Cevizli Mahallesi Muhtarı Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerinde en son 25 yıl kadar önce obruk oluştuğunu söyledi.  Obruğun yaklaşık 5 metre derinliğinde ve 3 metre çapında olduğunu belirten Çınar, "Büyük ve derin bir obruk. Şaşırtıcı bir durum. Adeta bıçakla kesilmiş gibi, çok ilginç. Hayvan veya insan düşebilir, inşallah başka oluşmaz." dedi. 
Antalya'da gölet yakınında obruk oluştu

Antalya'nın Akseki ilçesinde gölet yakınında yaklaşık 3 metre çapında, 5 metre derinliğinde obruk oluştu. 

Cevizli Mahallesi'nde kovanlarına bakmak için göletin bulunduğu bölgeye giden bir arıcı, obruğu fak ederek durumu mahalle muhtarı Harun Çınar ve Akseki Belediyesi yetkililerine bildirdi.  

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, mahalleye gelerek obrukta incelemelerde bulundu ve  belediye görevlilerine, çukura herhangi bir canlının düşmemesi için gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi.

Cevizli Mahallesi Muhtarı Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerinde en son 25 yıl kadar önce obruk oluştuğunu söyledi. 

Obruğun yaklaşık 5 metre derinliğinde ve 3 metre çapında olduğunu belirten Çınar, "Büyük ve derin bir obruk. Şaşırtıcı bir durum. Adeta bıçakla kesilmiş gibi, çok ilginç. Hayvan veya insan düşebilir, inşallah başka oluşmaz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.