Antalya’da FETÖ’den 3 avukat adliyede

Asayiş 28.03.2017 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya’da FETÖ’den 3 avukat adliyede

Antalya’nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan 3 avukat adliyeye sevk edildi.
Antalya’nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan 3 avukat adliyeye sevk edildi.    Edinilen bilgilere göre, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında şüpheli 3 avukat, 1 diş hekimi ve 1 imam hakkında gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ve haberleşme programı olan 'ByLock' kullandıkları iddia edilen diş hekimi Serranur S., avukat Adem A., avukat Bahriye T., avukat İsmail Y. ve imam Yahya K. örgüt faaliyetlerinde bulundukları ve finans sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınarak emniyete getirildi. Şüphelilerin ofislerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda dijital verilere el konuldu. Emniyette işlemleri tamamlanan Adem A., Bahriye T. ve İsmail Y., adliyeye sevk edildi. Diğer 2 şüpheli Serranur S. ve Yahya K.'nin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.   Antalya’da FETÖ’den 1 avukat tutuklandı   Antalya’nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 avukattan 1’i tutuklandı.  Edinilen bilgilere göre, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 3 avukat, 1 diş hekimi ve 1 imam hakkında gözaltı kararı verildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ve haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları iddia edilen diş hekimi Serranur S., avukat Adem A., avukat Bahriye T., avukat İsmail Y. ve imam Yahya K., “örgüt faaliyetlerinde bulundukları” ve “finans sağladıkları” iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 avukat adliyeye sevk edildi. Avukatlardan Adem A. tutuklanırken, Bahriye T. ve İsmail Y. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Diğer 2 şüphelinin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
Antalya’nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan 3 avukat adliyeye sevk edildi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan 3 avukat adliyeye sevk edildi. 
 

Edinilen bilgilere göre, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında şüpheli 3 avukat, 1 diş hekimi ve 1 imam hakkında gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ve haberleşme programı olan 'ByLock' kullandıkları iddia edilen diş hekimi Serranur S., avukat Adem A., avukat Bahriye T., avukat İsmail Y. ve imam Yahya K. örgüt faaliyetlerinde bulundukları ve finans sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınarak emniyete getirildi. Şüphelilerin ofislerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda dijital verilere el konuldu. Emniyette işlemleri tamamlanan Adem A., Bahriye T. ve İsmail Y., adliyeye sevk edildi. Diğer 2 şüpheli Serranur S. ve Yahya K.'nin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

 

Antalya’da FETÖ’den 1 avukat tutuklandı

 

Antalya’nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 avukattan 1’i tutuklandı. 

Edinilen bilgilere göre, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 3 avukat, 1 diş hekimi ve 1 imam hakkında gözaltı kararı verildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ve haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları iddia edilen diş hekimi Serranur S., avukat Adem A., avukat Bahriye T., avukat İsmail Y. ve imam Yahya K., “örgüt faaliyetlerinde bulundukları” ve “finans sağladıkları” iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 avukat adliyeye sevk edildi. Avukatlardan Adem A. tutuklanırken, Bahriye T. ve İsmail Y. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Diğer 2 şüphelinin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.