ANTALYA’DA FECİ KAZA:7 YARALI

Gündem 14.07.2015 - 18:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA’DA FECİ KAZA:7 YARALI

ANTALYA’DA FECİ KAZA:7 YARALI
Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur otobüsü, kamyon ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı. Tur otobüsü sürücüsü yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı.  Edinilen bilgiye göre, Alanya’dan Antalya Havalimanı'na turistleri götüren Abdullah Öztürk yönetimindeki tur otobüsü, Alanya-Antalya D-400 karayolu Taşağıl kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen İbrahim Altay idaresindeki 07 EUC 23 plakalı otomobile sol tarafından çarptı. Kırmızı ışıkta geçen otobüs daha sonra Antalya istikametinden Taşağıl Orman İşletmesi'ne gitmekte olan Mesut Eroğlu idaresindeki 07 YOJ 97 plakalı kamyona yandan çarptı. Otobüsün sürükleyerek yoldan çıkardığı kamyonda bulunan 4 kişiden 2’si, çarpmanın şiddetiyle kamyondan dışarı fırladı. Kazada otobüs sürücüsü Abdullah Öztürk bulunduğu yerde sıkışırken, kamyon sürücüsü Mesut Eroğlu, kamyonda bulunan Serdar Gök, Ali ve Kemal Gökçe, tur rehberi Hayri Atıç ile otomobil sürücüsü İbrahim Altay yaralandı. Serdar Gök’ün gözünün çıktığı ve Akdeniz Üniversite Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi. Diğer yaralılar Manavgat ve Serik’te bulunan hastanelere kaldırılırken, hafif yaralanan otomobil sürücüsü İbrahim Altay’a olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından müdahale yapıldı. Tur otobüsünde bulunan ve Alanya’daki otellerde tatil yaptıktan sonra ülkelerine gitmekte olan 45 turistin kazada burnunun bile kanamadığı, kazanın ardından bir başta otobüsle Antalya Havalimanı'na götürüldüğü bildirildi. Otobüste sıkışan şoförün kurtarılması için adeta seferberlik ilan edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve kurtarıcılar yardımıyla ilk aşamada otobüsün çarptığı kamyon otobüsten ayrılırken, yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından otobüs şoförü sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kurtarma çalışması sırasında kaza yerine toplanan kişilerin cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü çekmeye çalışmaları, kurtarma yapan ekibe ve güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı.
ANTALYA’DA FECİ KAZA:7 YARALI

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur otobüsü, kamyon ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı. Tur otobüsü sürücüsü yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Alanya’dan Antalya Havalimanı'na turistleri götüren Abdullah Öztürk yönetimindeki tur otobüsü, Alanya-Antalya D-400 karayolu Taşağıl kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen İbrahim Altay idaresindeki 07 EUC 23 plakalı otomobile sol tarafından çarptı. Kırmızı ışıkta geçen otobüs daha sonra Antalya istikametinden Taşağıl Orman İşletmesi'ne gitmekte olan Mesut Eroğlu idaresindeki 07 YOJ 97 plakalı kamyona yandan çarptı. Otobüsün sürükleyerek yoldan çıkardığı kamyonda bulunan 4 kişiden 2’si, çarpmanın şiddetiyle kamyondan dışarı fırladı. Kazada otobüs sürücüsü Abdullah Öztürk bulunduğu yerde sıkışırken, kamyon sürücüsü Mesut Eroğlu, kamyonda bulunan Serdar Gök, Ali ve Kemal Gökçe, tur rehberi Hayri Atıç ile otomobil sürücüsü İbrahim Altay yaralandı. Serdar Gök’ün gözünün çıktığı ve Akdeniz Üniversite Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi. Diğer yaralılar Manavgat ve Serik’te bulunan hastanelere kaldırılırken, hafif yaralanan otomobil sürücüsü İbrahim Altay’a olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından müdahale yapıldı. Tur otobüsünde bulunan ve Alanya’daki otellerde tatil yaptıktan sonra ülkelerine gitmekte olan 45 turistin kazada burnunun bile kanamadığı, kazanın ardından bir başta otobüsle Antalya Havalimanı'na götürüldüğü bildirildi.
Otobüste sıkışan şoförün kurtarılması için adeta seferberlik ilan edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve kurtarıcılar yardımıyla ilk aşamada otobüsün çarptığı kamyon otobüsten ayrılırken, yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından otobüs şoförü sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kurtarma çalışması sırasında kaza yerine toplanan kişilerin cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü çekmeye çalışmaları, kurtarma yapan ekibe ve güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.