Antalya'da bir kişi yaşadığı dükkanda ölü bulundu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 05.05.2020 - 15:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da bir kişi yaşadığı dükkanda ölü bulundu

Antalya'da bir kişi yaşadığı dükkanda ölü bulundu
 Antalya'da 64 yaşındaki bir kişi, yaşadığı oto boyama dükkanında ölmüş olarak bulundu. Kepez ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki bir oto boyama dükkanında yaşayan Süleyman Öztürk'ten haber alamayan kızı Semra Öztürk, durumu polise bildirdi. Dükkana gelen polis ve sağlık ekipleri, Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Öztürk'ün cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Antalya'da bir kişi yaşadığı dükkanda ölü bulundu

 Antalya'da 64 yaşındaki bir kişi, yaşadığı oto boyama dükkanında ölmüş olarak bulundu.

Kepez ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki bir oto boyama dükkanında yaşayan Süleyman Öztürk'ten haber alamayan kızı Semra Öztürk, durumu polise bildirdi.

Dükkana gelen polis ve sağlık ekipleri, Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan incelemenin ardından Öztürk'ün cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.