Antalya'da 5 yaşındaki Suriyeli çocuk sulama kanalında ölü bulundu

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 31.08.2020 - 11:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da 5 yaşındaki Suriyeli çocuk sulama kanalında ölü bulundu

Antalya'da 5 yaşındaki Suriyeli çocuk sulama kanalında ölü bulundu
Antalya'da 5 yaşındaki Suriyeli çocuk, sulama kanalında ölü bulundu. Serik ilçesi Karıncalı Mahallesi'nde serada mevsimlik işçi olarak çalışan Suriyeli Şerif El Hemed'in 5 yaşındaki oğlu Mohamet El Hemed, evin dışında oynarken kayboldu. Aile kendi çabalarıyla yaptıkları aramada, evin yakınındaki sulama kanalında çocuğu hareketsiz halde buldu. Otomobille hastaneye götürülen çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada babası ve yakınları tarafından alınan çocuğun cenazesinin Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi. Suriyeli Hemed ailesinin seraya çalışmak için bir gün önce geldiği öğrenildi
Antalya'da 5 yaşındaki Suriyeli çocuk sulama kanalında ölü bulundu

Antalya'da 5 yaşındaki Suriyeli çocuk, sulama kanalında ölü bulundu.

Serik ilçesi Karıncalı Mahallesi'nde serada mevsimlik işçi olarak çalışan Suriyeli Şerif El Hemed'in 5 yaşındaki oğlu Mohamet El Hemed, evin dışında oynarken kayboldu.

Aile kendi çabalarıyla yaptıkları aramada, evin yakınındaki sulama kanalında çocuğu hareketsiz halde buldu.

Otomobille hastaneye götürülen çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada babası ve yakınları tarafından alınan çocuğun cenazesinin Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Suriyeli Hemed ailesinin seraya çalışmak için bir gün önce geldiği öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.